Laster...

Event søker redaktør!

Som redaktør vil du ha overordnet ansvar for hele TGs redaksjon som består av gruppene Nettside, SOME, Video og Community og være en del av Eventgruppa («ledergruppa» for hele Event).

Redaktøren jobber med kommunikasjonsflatene vi bruker for The Gathering, dette er artikler på gathering.org, sosiale medier og communities på Discord og Twitch. Som redaktør vil du ha ansvar for at vi forteller om og viser de forskjellige delene av arrangementet vårt til deltakere og andre interesserte. Denne rollen vil ha hovedansvar, sammen med resten av Eventgruppa, for planlegging og gjennomføring av markedsføringen av arrangementet, både i forkant, under og etter arrangementet.

Oppgavene til redaksjonen inkluderer blant annet:

  • Artikler og videoer på gathering.org. (Før, under og etter arrangementet)
  • Våre SoMe- plattformer (Youtube, Snapchat, Instagram, Facebook).
  • Planlegging og gjennomføring av kanalstrategi og publiseringsplan.
  • Løpende dekning av det som skjer under arrangementet i påsken.
  • Markedsføring og reklamering for TG.
  • Fastsette retningslinjer for oppførsel, moderering og generell communityhåndtering på Twitch og Discord. 

Hvem er du?
Du er en trygg person med lederevner som liker å jobbe selvstendig og i team. I denne rollen krever det at man kan jobbe med flere oppgaver på en gang og veksle mellom å planlegge langsiktig fremover og i detalj for den nærmeste tida.

Hvordan søke på rollen?
Skriv litt om deg selv og det du synes måtte være relevant fra din bakgrunn. Gjerne med tidligere erfaringer fra frivillig eller betalt arbeid, om du har erfaring fra kommunikasjons- eller markedsarbeid og litt om dine tanker om The Gatherings redaksjon og arbeid fremover.

Søknad kan sendes til event@gathering.org innen 10. august kl. 23.59.  Om du skulle ha noen spørsmål til utlysningen eller rollen ta kontakt med Fagleder for Event, Mia Marie Bråthen, på e-posten over eller telefon:+47 481 01 306.