Laster...

Core søker frivillige!

Hva gjør Core?

Fagområdet Core omfatter crewene for logistikk, systemstøtte, og sponsor. I korte trekk:

 • Vi lagrer, frakter og forvalter mange palleplasser med utstyr for hele TG-crew
 • Vi drifter en hel haug med IT-tjenester og servere for både innhold, informasjon og administrasjon av TG
 • Vi forhandler om og inngår nærmere 40 årlige avtaler om utstyr, tjenester eller stands.

For TG22 trenger Core frivillige til:

Assistent til fagleder

Lyst til å lære mer om hvordan vi jobber i ledergruppa? Har du ambisjoner om å bli fagleder en gang, eller er nysgjerrig på hvordan det ville vært? Vi trenger assistenter til fagleder i Core!

Hva er en fagleder? Fagleder er øverste ansvarlige for fagområdet Core, og deltar i Ledergruppa sammen med de to andre faglederne, ombudene og støttefunksjonene til ledergruppa.

Assistenter til fagleder inngår i ledelsen i Core, sammen med chiefene i Core sine crew. Alt etter kapasitet kan en assistent delta på møter i fagleders fravær, lede andre, eller følge opp konkrete oppgaver før, under og etter arrangementet som fagleder trenger avlastning på.

Fagleder og assistentene blir enige løpende om hvilke oppgaver som kan passe. Det vil bli valgt ut minst én assistent/stedfortreder, men gjerne flere.

Eksempler på oppgaver:

 • Lære om hvordan ledergruppa jobber!
 • Være tilgjengelig som stedfortreder for fagleder ved fravær
 • Stille på statusmøter i ledergruppen (frekvens avtaler vi)
 • Være tilgjengelige for chiefer og Core generelt
 • Følge opp underprosjekter ved behov (vi avtaler hva som interesserer deg)
 • Oppfølgingsoppgaver ifbm. møter m.m.

Hvem er du?

Du er en trygg person som har kapasitet til å jobbe intensivt i perioder om det trengs, og tåle usikkerhet. Du trenger ikke ha stor kjennskap til Core eller ledergruppens oppgaver, men du må ha vært i TG-crew i minst ett år.

Hvordan søke?

Skriv kort om deg selv og det du synes er relevant, og send inn. Jeg er nysgjerrig på hvordan du mener en god leder er, og hva du kunne tenke deg å forbedre i TG-crew. 

Send spørsmål eller søknad til: marit@gathering.org 

Søknadsfrist: 10. august

Sponsor-crewet bidrar til TG ved å knytte andre organisasjoner, firmaer og generelt kule folk til arrangementet. Vi har ansvaret for å forhandle frem gode avtaler om utstyr, tjenester eller stands, og ta vare på partnerne våre som kommer på TG. Vi lager soner på TG med stands og aktiviteter, som supplerer innholdet som Event lager. For å få til dette jobber vi tett med Event og alle crew som trenger en sponsor eller en god avtale.

I Sponsor har du mulighet til å lære noe nytt om hvordan lage en expo/stands, forhandle og inngå avtaler, og bygge bånd til firmaer og organisasjoner der ute som passer med våre interesser. Det er gode muligheter for å forme arrangementet og komme opp med egne idéer og gjennomføre dem.

Vi trenger flere entusiastiske, idérike doers! For å gjøre det enkelt å finne en plass hos oss er crewet for TG22 delt opp i tre hovedområder. Hvert av områdene svarer til fagleder.

Standsjefer

Vi søker 3-4 standsjefer som har lyst til å gjøre sonene med stands på TG22 til tidenes råeste! Du vil jobbe med å finne ut hvem vi har lyst til å ha med, selge standpakker, planlegge hvor standene skal være, og sørge for at vi får budskapet om alle aktivitetene ut til deltakerne våre. Under arrangementet jobber du med å følge opp at standene går som de skal, og at sponsorene har det de skal ha.

Løkkemestere

Aktivitetsløkka er et tilbud til deltakere om ting de kan finne på utenfor Vikingskipet, rundt omkring i Hamar by, enten alene eller med vennegjengen. Core søker 1-2 løkkemestere som har lyst til å sette opp et godt tilbud som de kan melde seg på!

Sponsor Lounge-gjengen

Vi søker 1-3 trivelige fjes som kan planlegge og drifte Sponsor-Loungen under arrangementet. Sponsor Loungen er stedet hvor partnernes representanter (de som bemanner stands m.m.) kan komme og få litt ro, få en matbit, og slappe av. I Loungen serverer vi middag daglig og har ellers snacks og brødmat, og tar vare på partnerne når de kommer. Vi samarbeider med Crewcare om matserveringen, og ellers fungerer området også som et møtested for oss som jobber med stands og partnere.

Åpen post: Tusenkunstnere

Ikke interessert i noen av de overnevnte tre rollene, men mener du har noe å bidra på for sponsorarbeidet? Er du en typisk potet som kan gjøre mye forskjellig? Vi har flere større avtaler som trenger et skarpt blikk i forhandlingen og under arrangementet, og det trengs alltids en problemløser eller to. Søk gjerne og si hva du mener du kan bidra på!

Hvordan søke?

Skriv kort om deg selv og det du synes er relevant, og send inn. Jeg er nysgjerrig på hva slags folk og bedrifter/organisasjoner du kunne tenke deg å hente inn til TG, og hva du mener en god expo er. Jeg vil også vite hvilke av de fire rollene du er interessert i.

Hvem er du?

 • Du må være over 18 år
 • Du er en doer, en som får til å gjennomføre ting
 • Du samarbeider godt med andre

Send spørsmål/søknad til: marit@gathering.org 

Søknadsfrist: 10. august