Innsjekk og ankomst


Vi har nye rutiner for innsjekk i år, og gjentar de gamle rutinene for ankomst.

Innsjekk

Nytt av året er innsjekksrutinene. Da det ser ut til å bli dårlig vær har vi funnet en løsning som skal gi deltagerne mulighet til å stå i kø under tak.
Køen vil begynne i sør, under det overhengende taket (1). Deretter går man langs yttersiden av skipet, under taket, før man slippes inn en nødutgang i øst-enden (2). Her går man langs korridoren under tribunen, følger på bortover mot sørenden, der selve innsjekken vil foregå (3). Når man har blitt sjekket inn gjenstår kun det å få bånd, dette får man når man går ut (4).
Bagasje kan oppbevares ved (1) på eget ansvar, så lenge plassen rekker.

Trykk her for å se større kart

Ankomst

Når du ankommer Vikingskipet vil du bli møtt av The Gatherings sikkerhetspersonell, som sammen med politiet har rigget et godt skiltet system basert på mange års erfaring.
Vennligst respekter anvisningene fra sikkerhetspersonellet. Vi har mange deltakere som kommer på en gang og alle «skal bare».

Endret kjøremønster
Onsdag og søndag vil det være endret kjøremønster i Hamar i forbindelse med The Gathering. Det settes opp franske gjerder i Åkerviksvegen rett foran hovedinnkjøringen for å tvinge all trafikk til The Gathering inn i rundjøringa ved Stangebrua og inn igjen i Åkerviksvegen, og deretter inn på parkeringsplassen. Dette for å unngå at køen forplanter seg ut på RV 222 og E6.

Ankomst med bil
På parkeringsplassen får du to valg: kortids- og langtidsparkering.

Korttidsparkeringen er for de som kun skal lesse av og kjøre videre. Her er det kun lov å stå parkert i 10 minutter, og sjåføren må til enhver tid bli ved bilen.

Langtidsparkeringen er for de som skal ha tilgang på bilen sin under hele oppholdet.

Campingbiler og biler med hengere blir henvist til sørenden av parkeringsplassen hvor det er større avstand mellom kjøretøyene, men er velkomne til å lesse av ved korttidsparkeringen først.

Ankomst med buss, drosje og kjøretøy med spesiell tillatelse
Busser, drosjer og kjøretøy med spesiell tillatelse blir dirigert av vårt sikkerhetspersonell inn på et eget, egnet område.

Hva gjør jeg med utstyret mitt?
Det vil være et dedikert område hvor du kan, på eget ansvar, plassere utstyret ditt når du registrerer deg. 
Avhengig av været vil dette området være sikret mot nedbør.
Ta forbehold om at det kan bli fullt i dette området.

Vær obs på at du MÅ ta ansvar for ditt eget utstyr!

Luftfoto fra maps.bing.com

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!