Scene.org Awards offentliggjør årets nominasjoner


Tidligere i dag ble nominasjonene til Scene.org Awards for 2009 offentliggjort. Les videre for å finne ut mer om kåringen, de nominerte, og hvordan du kan sørge for å ikke gå glipp av årets utdeling.

The Gathering er nok en gang stolte av å sponse Scene.org Awards, "demoscenens Oscar-utdeling", hvor fjorårets aller beste demoscene-produksjoner blir kåret. Her vil det deles ut priser i kategorier som beste demo, beste 4k-intro, beste grafikk, og "Public's Choice", kåret av nettopp publikum. Blant tidligere års vinnere finner vi flere produksjoner sluppet på The Gathering, og fjorårets store vinner Rupture er nominert i flere kategorier. Blant årets nominerte finner vi også flere norske demogrupper som Andromeda, Portal Process og nykommerne i bitFlavour. Besøk http://awards.scene.org/nominees.php for å se den komplette listen, og kom gjerne med dine kommentarer i forumet vårt.

Prisutdelingen for Scene.org Awards 2009 foregår på demopartyet Breakpoint i Tyskland, men vil også bli vist direkte på The Gathering lørdag kveld. Seremonien vil også ha video-chat mellom de to partyene, så sørg for at du ikke går glipp av festlighetene!

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!