Endret gulvplan


Store forandringer venter deg denne påsken. Når du ankommer The Gathering vil du finne scenen i midten av Vikingskipet!

Etter mange år med scenen som fast inventar i nordenden av skipet, blir den nå flyttet. Den nye gulvplanen sørger for at TG blir en enda råere opplevelse for deltakerne som legger påskeuka si i Hamar.

Det har vært et ønske om at scenen skal stå mer sentralt i skipet, blant annet for at det skal bli lettere å følge med på aktivitetene på scenen. Samtidig er det viktig det ikke blir færre deltagerplasser, eller at den enkeltes bordplass blir mindre (80x60).

Men Jørgen Vigdal, Event:Organizer for TG10, kan fortelle at endringene på gulvplanen ikke bare vil føre til at scenen kommer nærmere de fleste deltagerne. Er du en av de som har lett etter et sted å sove før? I så fall kommer Jørgen med gode nyheter til deg.

- Vi har frigjort en hel tribune i nord som nå kan benyttes som soveplasser, forklarer Vigdal.

Dersom du noen gang har gått glipp av et arrangement under TG rett og slett fordi du ikke har fått med deg, kan flyttingen av scenen være gode nyheter for deg og. Etter planen skal det bli to store infotavler i tilknytning til scenen. Alt for å gjøre påsken enda litt bedre for deg og alle de andre som deltar på TG.

En siste ting:

Vi har fulgt med på forumet og registrerer at mange av dere planlegger å modifisere bordplassen. Vi håper dere lager mange kreative og alternative konstruksjoner og dekorasjoner som passer inn med årets tema og minner samtidig om konstruksjonsreglene.

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!