Premier og mer informasjon om spillkonkurransene


Spillkonkurranser har vært tradisjon for The Gathering. Som Norges store samlepunkt for datainteresserte, har nok godt over halvparten også en brennende lidenskap for spill.

Nødvendigvis har ikke alle samme konkurranseinstinkt og virkelig vil vinne, men ett tap tar nok litt på uansett.

I år er intet unntak. Vi skal igjen arrangere konkurranser for både den hardbarkede spilleren og den som deltar fordi det er gøy. Men i år er det også kommet med noen viktige endringer som det absolutt er verd å få med seg:

Det ene er endringen omhandler "progamer" -billettene. Tidligere år har dette gitt deg mulighet til å få en egen plass sammen med andre gode spillere, men i år vil dette bli helt annerledes.

I år vil ikke "progamer" billetten gi deg noen plass for egen datamaskin eller bordplass under The Gathering 2010. Dette vil si at om du skal delta i DOTA konkurransen må du ha en vanlig billett fordi Dota konkurransen vil foregå på deltagernes egne datamaskiner. Du vil IKKE få delta i Dota Turneringen med en "progamer" -billett.

En "progamer" -billett vil derimot gi deg fri tilgang til arrangementet alle dagene og vil gi deg tilgang på følgende:

  • Counter-Strike 1.6 Turneringen om du har kvalifisert deg for deltagelse på nett før TG10.
  • Trackmania Nations Forever Turneringen om du har kvalifisert deg for deltagelse på nett før TG10.
  • Quake Live Turneringen så lenge du registrerer deg før det er fullt!
  • Fifa 2010 Turneringen så lenge du registrerer deg før det er fullt!
  • Tekken 6 Turneringen så lenge du registrerer deg før det er fullt!

Samt alle andre konkurranser arrangert av The Gathering eller deres sponsorer under arrangementet. I tillegg vil alle som kjøper en "progamer"-billett få en forundringspakke proppfull av kule dingsebomser man ikke får om man har vanlig billett.

Progamer-billetten koster 800kr + 42kr i avgift, totalt 842kr


Som de fleste nå har klart å lese mellom linjene betyr det at den andre endringen er at hovedkonkurransene spilles på turneringsdatamaskiner og konsoller rigget opp i ett helt eget området, og der står de klare til bruk. Ett tilbud perfekt for deltakere som ikke ønsker egen plass i hallen, og fortsatt vil delta i konkurransene.

Disse turneringene vil ha begrensede med plasser, men du trenger ikke frykte. Flere av turneringene har allerede startet påmeldingene til kvalifisering for disse plassene på nett. I tillegg vil det være fullt mulig å kvalifisere seg på The Gathering om du har en vanlig billett og din egen datamaskin. Og om du har vanlig billett trenger du absolutt ingen progamer-billett i tillegg. En vanlig billett gir deg like mye rett på å delta i konkurransene.

Så hva er det vi kommer for å konkurrere om under du vel. I år kan event:game vise til rekordstore premier i spillkonkurransene på The Gathering 2010. Nemlig 229 000 pluss annet godis. Vi har en bred fordeling på lag mot- lag-spill og på spiller mot spiller. Listen over spillene er hvert år et stort diskusjonstema og årets liste var intet unntak. De største og mest populære spillene er tatt med og det kanskje mest kjente flerspiller spillet på markedet er selvsagt med. Counter-Strike 1.6 har skapt mange drømmer og forhåpninger blant håpefulle deltakere i konkurranser verden over. Dette spillet står fortsatt øverst på tronen blant spillere som konkurrer i spill. I år kan vi også sikte med et aldri så lite samarbeid mellom The Gathering og DreamHack. DreamHack er for de som ikke kjenner til det navnet, et svensk dataparty. De er også regnet for å være verdens største med besøkstall på godt over 10.000. De som vinner i Counter-Strike 1.6 eller Quake Live konkurransene får en plass i turneringen og billetter til arrangement deres.

Vi satser som i fjor også på konsoll-konkurranser. Konsoll er en økende faktor i profesjonelle spillturneringer og vi ønsker derfor å gi våre deltakere en mulighet til å vinne penger og en hel masse heder og ære i spill som FIFA 2010 og Tekken 6. Begge klassikere i sin egen sjanger og spill de aller fleste kjenner.

I tillegg bør du notere deg at årets premier kan bli endret grunnet kvalifiseringer for internasjonale turneringer. Hvor vi understreker ordet kan.

Premiene ser du på siden for hvert spill, eller du finner en komplett liste {cms_selflink page='prizes' text='her'}

 

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!

The Gathering 2011 kommer ett steg nærmere når vi nå lanserer en midlertidig side for partyet. Gå til gathering.org/tg11 for siste nytt

 

Scene.org Awards er et årlig show der fjorårets beste demoscene-produksjoner blir feiret og premiert. The Gathering har vært en stolt sponsor av dette arrangementet i en årrekke, og TG-deltakere har ivrig fulgt arrangementet over videostream. Neste år vil hele showet foregå i Vikingskipet!


Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.

 

Creativia-crewet har satt sammen en musicdisc med noe av den beste musikken og lydsporene fra dette årets kreative konkurranser. Alle sangene er laget av deltakere på The Gathering 2010 - Submerged. Last ned og gjenopplev den ekte påskemagien!


Hilsen fra Vegard Skjefstad.

 

KANDU vil at DU skal svare på denne spørreundersøkelsen for å gjøre TG enda bedre.


Hvis du deltok i de kreative konkurransene på The Gathering, eller om du var for sent ute til deadline, og du er på utkikk etter flere anledninger til å konkurrere kreativt, les videre!

 

Den kan nå lastes ned fra ftp.gathering.orgflac eller mp3.

Foto: Berge Schwebs Bjørlo


Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.

 

Ikke glem at vi har en egen videoside!


Den siste premieseremonien for de kreative konkurransene ble avholdt i natt, og TG er nå i ferd med å rundes av. Klikk for å lese listen over vinnere.

 

De første resultatene i de kreative konkurransene ble annonsert tidligere i kveld på scenen. Les videre for å se om du er en av vinnerne.


Vi kutter nettet klokken 11.45 og strømmen klokken 12.00. Alle deltakere må være ute innen 14.00

 

Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.


Hvert år gir vi litt ekstra oppmerksomhet til de crewmedlemmene som har hjulpet til med TG i 10 år.

 

Se hele lista over bidragene i torsdagens konkurranser, og les om hvordan du kan stemme på dine favoritter.