Fordeler ved KANDU-medlemsskap


The Gathering tilbyr to forskjellige billetter; en med KANDU-medlemsskap og en uten. Hva er forskjellen? KANDU forklarer hvorfor det er lurt å være medlem i KANDU!

Som deltaker på The Gathering kan du velge mellom to billetter; en med KANDU-medlemsskap og en uten. Billetten uten medlemsskap er dyrere enn den med for å kompensere for deler av inntektstapet KANDU har om du velger å ikke bli medlem.

Siden 1996 har KANDU vært ansvarlig for arrangeringa av The Gathering, og siden da har deltakere blitt medlem av organisasjonen. Som medlem har du fulle demokratiske rettigheter, inkludert rett (men ikke plikt) til å delta på årsmøtet, stille til valg og mer.

Som medlem i organisasjonen kan du også nyte godt av de medlemstilbudene som finnes. KANDU har arrangementlokaler i Oslo som kan benyttes av medlemmer, både i forbindelse med KANDU-arrangementer som spillkvelder, kurs og lignende samt for utlån.

KANDU har også mye utstyr som kan lånes eller leies (avhengig av formål og arrangement) året rundt. Mesteparten av dette utstyret blir brukt på The Gathering hvert år.

Som medlem under 26 år vil du bli oppført på medlemslistene vi sender til staten. Vi får hvert år flere hundre tusen i støtte fra staten, basert på medlemstall. Denne støtten går til drift av KANDU, derunder kjøp av utstyr, lokale, aktiviteter og lignende. Er du ikke medlem, får KANDU ikke støtte fra staten...

KANDU håper derfor at flest mulig blir medlem og dermed støtter opp om apparatet som sørger for at TG finnes, år etter år :-)

 

 

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!