Billettsalget starter søndag 27. desember 12:00 CET


Billettsalget starter søndag 27. desember klokken 12.00, og billettene kjøpes på partyticket.net.


Priser

Ordinær billett
842 NOK totalt
800 + 42 PTN-avgift
PROgamer billett - ingen sete
TBA
TBA
Foreigner billett

424 NOK totalt
400 + 24 PTN-fee

Medlemsskap i KANDU?
Vi tilbyr to forskjellige billettyper. Den ordinære billetten koster 842,- NOK og inkludere et medlemsskap i KANDU ut 2010. Du trenger ikke å være medlem fra før for å kjøpe denne billettypen. For å vite mer om det å være medlem i KANDU, les her. Hvis du ikke ønsker å melde deg inn i KANDU kan du velge å kjøpe unntaksbilletten. Denne er dyrere grunnet at KANDU mottar statsstøtte for medlemmer. Prisen for denne billetttypen er 1050 NOK totalt (1000 + 50 i PTN-avgift).

PROgamer
Denne billetten lar deg delta i alle turneringer unntatt DotA. INGEN PLASS INKLUDERT, OG DU TRENGER IKKE TA MED EGEN PC! Ønsker du en plass må du kjøpe et billett inkludert dette. Spørsmål? Send en e-post til game at gathering dot org.

Foreigner-billett
Vi tilbyr en spesialpris til de som kommer utenfra. Hvis du ikke er norsk statsborger, eller en norsk statsborger som bor utenfor Skandinavia - søk om en "foreigner ticket" i shoppen vår. Vennligst merk at du må kunne vise at du har rett til disse billettene. Dette ved å fremvise en kopi av reisedokumenter (fly/tog etc) og en gyldig identifikasjon.

Reservering av sete
Annonseres senere

Refundering av billetter
Siste frist for refundering av billett vil bli annonsert senere.

VIKTIG: Bestilling og betaling av billetter
Når det er din tur til å bestille billetter, har du 72 timer på deg til å gjennomføre bestillingen. Etter det må du registrere deg i køen på nytt. Du kan betale med VISA/MasterCard eller nettbank/bankoverføring. 

Benytter du deg av nettbank/bankoverføring så er det veldig viktig at du betaler umiddelbart da det tar flere dager å få overført pengene.
VIKTIG: Registrering på Partyticket
  1. Vi anbefaler at du ikke benytter deg av Hotmail til registrering på PTN. De har en tendens til å markere mail fra PTN som søppelmail.
  2. Du oppgi korrekt adresse, fødselsdato og telefonnummer! Feil PTN-data var en av hovedårsakene til fjorårets lange køer. Rediger din kontoinformasjon her.

 

 

 

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!