Event-crewet består av fem ulike undercrew:

  • Event:Activities -Ansvaret for det som skjer på scenen
  • Event:Arena - Ansvaret for sceneoppsettet, lys, lyd og dekorasjon
  • Event:Creativia- Ansvaret for demoscenen og andre kreative aktiviteter
  • Event:Game - Ansvaret for spillkonkurransene
  • Event:Productions - Ansvaret for å visuelt dokumentere det som skjer på TG

 

{video file=event-opprigg.f4v width=512 height=308}

 

Event er ansvarlig for alle konkurranser, sceneshow og underholdning på The Gathering. Dette inneholder, men er ikke begrenset til: konserter, foredrag, kurs og ”på-sparket-arrangement”. Event er også ansvarlig for opprigging og nedrigging av all teknisk utstyr rundt og på scenen, og alle storskjermene vi bruker. Dette inkluderer teknisk utstyr som brukes av creativia, activities, arena, game og productions.

Event: Activities
Dette er crewet som gjør alle de morsomme tingene! Både på og bak scenen. Vi gjennomfører sceneshow, kommer opp med teite konkurranser, lager liv og har det gøy med crewet, deltakere og artister hele tiden!

Selvfølgelig skal The Gathering være moro og man skal kunne lære nye ting, så vi krever ikke at man skal være ekspert på alle felt. Crewet styres av underholdningsmesteren 7rym, og du kan alltid være sikker på at du vil få hjelp og inspirasjon hvis du trenger det.


... også liker vi å klemme! Klemmer og det å hjelpe andre er en viktig del av det å være et godt crewmedlem. I dagene før og etter at våre gjester kommer og går må vi spesielt hjelpe stagecrewet med opp-/nedrigging på scenen. Når som helst støtter vi og hjelper en person, et crewmedlem eller en gjest, med et smil. Vi er den mest synlige crewseksjonen, og påvirker stemningen og opplevelser for alle deltakere! Så spre kjærlighet og lykke, og bli elsket fra hele The Gathering i retur!


Er du klar til å hoppe på skipet, jobbe hardere enn noensinne, og få ut din indre helt?
Søk på Event:Activity nå!

Event: Arena
Arena er ansvarlig for den visuelle opplevelsen i Vikingskipet, og vi håndterer scenedesign, inkludert lys, lyd og AV, og dekorasjoner.
Vi deler opp teamet vårt i lysteknikere, lydteknikere, riggere, dekoratører og dekorasjonsleder. Du må være klar over at hvis du søker på et spesielt team, vil du ikke være garantert en plass i det teamet. Din tidligere erfaring vil ha en stor innflytelse på hvilket team du skal plasseres på.

Alle forventes å hjelpe til når de ikke trengs på sitt eget team. Vi forventer at alle som søker Event:Arena vil kunne møte opp lørdagen før partystart.

Vi har svært høye forventninger til scenografi og arenaens dekorasjon, og vi er svært bestemt på å få dette til å skje. Vi trenger mennesker som har liknende forventninger, og er fast bestemt på å gjøre årets Event:Arena-produksjon til den beste noensinne!


Event: Creativia
Creativia er ansvarlig for aktiviteter knyttet til demoscenen, og andre kreative aktiviteter på TG. Vi er vert for prestisjetunge konkurranser, kurs og foredrag der du kan lære nye ferdigheter, og sørger for et inkluderende sosialt miljø rundt den kreative aktiviteten i og utenfor TG. Et av våre største satsningsområder dette året er bedre informasjonsflyt slik at så mange som mulig får vite om konkurranser og arrangementer Creativia ordner. Vi søker journalister som ønsker å arbeide med Creativia både før og under TG. Hvis dette ikke passer helt for deg, så send gjerne en søknad uansett om du har en annen ide om hva vi kan bruke deg til i Creativia!

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Anders aka Duckers (duckers[at]outracks.net)

Event: Game
Hvert år organiserer The Gathering spillkonkurranser med både internasjonale kvalifikasjoner og store pengepremier, og det er viktig at vi har de beste administratorene.


Vi ønsker folk som har kunnskap i turneringensformen i ett eller flere av disse spillene, og som har en grundig kjennskap til reglene. I flere av spillene er det forskjellige regler fra turnering til turnering. Det er viktig å sette seg nøye inn i reglene som vi bruker på The Gathering 2010, og kunne handle på grunnlag av disse. Enhver person som søker må håndtere tidspress og hektisk aktivitetsnivå godt. Det er også viktig å kunne ta avgjørelser som er i tråd med reglene, men at i noen tilfeller virke strenge. Slike som å nekte et lag å spille på grunn av sent oppmøte. Alle som søker må kunne ta slike beslutninger. Det er 16 års aldersgrense for å søke event:game og tidligere erfaring må dokumenteres.

Event: Productions
Productions hovedoppgave under The Gathering vil være å visuelt dokumentere hva som faktisk foregår på The Gathering. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til: Auditorium, videoer på web, Live Stream og happenings på TG. Det blir hardt arbeid, men også mye moro. På mange måter vil vi være som en liten TV-stasjon - så vi trenger mange forskjellige mennesker for å oppnå våre mål. Dette er en unik mulighet til å prøve og arbeide som en ordentlig TV-stasjon gjør. Vi trenger folk som har TV / Film / Broadcast erfaring, kameraoperatører, lydteknikere, auditorium verter, produksjons assistent og folk til produksjon av video-innhold for nettstedet.

 

Foto: Steinar H. Gunderson

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!