Info crew


INFO

Info-crewet består av fire ulike undercrew:

  • Info:Content - Lager og publiserer innhold på blant annet gathering.org
  • Info:Desk - Ansvarlige for desken
  • Info:Presse - Ansvarlige for kontakt med presse
  • Info:Systems - Ansvarlige for mange av systemene som benyttes av The Gathering
  • Hovedfunksjonen til Info-crew som helthet er å formidle informasjon på best mulig måte både internt i crew, til presse og ut til deltakere. Dette gjøres gjennom flere kanaler, slik som websidene, tavlene, blogger, pressemeldinger og informasjon fra Info:Desk. Disse systemene er det hovedsaklig Info:Systems som utvikler og drifter.

    Info:Content

    Info:Content produserer, behandler og publiserer innhold som igjen spres ut til deltakerne både før, under og etter The Gathering. Kanalene omfatter blant annet websidene (www.gathering.org), et eget The Gathering-magasin, inside-bloggen og samarbeid med TG:TV. For å få det beste resultatet trenger vi grafikk, artikler, statistikk og bilder.

    En av de viktigste støttespillerne til Info:Content er Info:Systems som administrerer og vedlikeholder systemene som Info:Content bruker i arbeidet.

    Info:Content samarbeider også med blant annet Security for å designe plakatene med merking av områder som dusj, toalett og soverområder.

    For medlemmer av Info:Content kreves det gode skriveferdigheter på både norsk og engelsk. Foto- og grafikkunnskap er også nyttig i denne delen av Info.

    I motsetning til en del andre crew, krever Info:Content en viss mengde arbeid i forkant og etterkant av The Gathering, dette er for å holde blant annet www.gathering.org oppdatert til enhver tid.

    Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Kristoffer aka xenox (langemyh[at]stud.ntnu.no) eller Berit Emilie aka merilin (emilie[at]existemi.net), vi er begge også å treffe på #TG på EFNet på IRC.

    Info:Desk

    Dette er de som tar seg av å hjelpe og informere deltakerne på The Gathering. De har sin egen desk, som de siste årene har vært plassert midt i Skipet. Her gir de informasjon om konkurranser, hvor ting befinner seg, bytter inn kjøleelementer og adgangskort til jentedusjene. I tillegg til å holde stand i desken, har de også ansvaret for resepsjonen der de blant annet tar imot dagsbesøkende. Alt dette foregår under selve The Gathering. Dagene før åpningen går med til å pakke goodiebags, gjøre klar til innsjekking av deltakere og å sette opp Infodesken.

    Før påsken har også Info:Desk noe å gjøre! De hjelper da Info:Content med publisering av innhold på gathering.org.

    Hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med René (arzmir[at]gmail.com).

    Info:Presse

    Info:Presse er det crewet som tar seg av all kontakt med nasjonal og internasjonal presse. De gir intervjuer, kobler dem opp mot sentrale personer i crew og til deltakerne. Info:Presse har også ansvaret for å sende ut pressemeldinger, både før, under og etter The Gathering. Med alt dette innholdet er det også et nært samarbeid med Info:Content.

    Dette er virkelig The Gathering sitt ansikt utad og krever stå-på-vilje, godt humør, mye hjelpsomhet og en god evne til å prate for seg.

    Info:Systems

    Info:Systems er de som har hovedansvaret for at informasjoen blir samlet, produsert, spredt og arkivert. De står for administreringen og vedlikehold av stort sett alle synlige systemer The Gathering bruker. Eksempler på dette er de berømte Cola-tavlene og gathering.org.

    Det kreves en del forkunnskaper for å søke Info:Systems. De fleste systemene som utvilkes og driftes er skrevet ved bruk av PHP, MySQL og litt perl, men det er derimot ikke et krav å kunne disse. Tidligere kjennskap til programmering og databasehåndtering er anbefalt. Det skal også neves at Info:Systems har ansvaret for utviklingen av wannabe.gathering.org og diverse SMS-tjenester. Med et så stort ansvarsområde kommer Info:Systems i kontakt med mange andre crew, som for eksempel Info:Content og Tech:Server.

    Mer informasjon:

    Follow gatheringorg on Twitter
    Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!

    The Gathering 2011 kommer ett steg nærmere når vi nå lanserer en midlertidig side for partyet. Gå til gathering.org/tg11 for siste nytt

     

    Scene.org Awards er et årlig show der fjorårets beste demoscene-produksjoner blir feiret og premiert. The Gathering har vært en stolt sponsor av dette arrangementet i en årrekke, og TG-deltakere har ivrig fulgt arrangementet over videostream. Neste år vil hele showet foregå i Vikingskipet!


    Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.

     

    Creativia-crewet har satt sammen en musicdisc med noe av den beste musikken og lydsporene fra dette årets kreative konkurranser. Alle sangene er laget av deltakere på The Gathering 2010 - Submerged. Last ned og gjenopplev den ekte påskemagien!


    Hilsen fra Vegard Skjefstad.

     

    KANDU vil at DU skal svare på denne spørreundersøkelsen for å gjøre TG enda bedre.


    Hvis du deltok i de kreative konkurransene på The Gathering, eller om du var for sent ute til deadline, og du er på utkikk etter flere anledninger til å konkurrere kreativt, les videre!

     

    Den kan nå lastes ned fra ftp.gathering.orgflac eller mp3.

    Foto: Berge Schwebs Bjørlo


    Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.

     

    Ikke glem at vi har en egen videoside!


    Den siste premieseremonien for de kreative konkurransene ble avholdt i natt, og TG er nå i ferd med å rundes av. Klikk for å lese listen over vinnere.

     

    De første resultatene i de kreative konkurransene ble annonsert tidligere i kveld på scenen. Les videre for å se om du er en av vinnerne.


    Vi kutter nettet klokken 11.45 og strømmen klokken 12.00. Alle deltakere må være ute innen 14.00

     

    Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.


    Hvert år gir vi litt ekstra oppmerksomhet til de crewmedlemmene som har hjulpet til med TG i 10 år.

     

    Se hele lista over bidragene i torsdagens konkurranser, og les om hvordan du kan stemme på dine favoritter.