Eileén sender stafettpinnen videre


Desember nærmer seg og for mange betyr dette eksamensstress og mørketid, julestri og ribbelukt, men for andre betyr dette at TG-planleggingen er igang.

Ledergruppen ble satt for noen måneder siden, og mange la merke til at Eileén Tennebø har sendt stafettpinnen videre til fjorårets assistent, Lars Petter Johnsen.

– I løpet av tiden som deltakerombud, hva er ditt beste minne fra The Gathering (TG)?

– Etter mine fire år som deltakerombud har jeg veldig mange gode minner fra TG, men hvert år er det noe som topper alt: Når alle deltakerne slippes inn i skipet! Synet av alle de glade, forventningsfulle deltakere som stormet skipet ga meg alltid masse energi til å gripe fatt i hva jeg hadde på plan for TG-uka.

Eileén forteller videre at det beste med å være deltakerombud er at man kommer så lett i kontakt med deltakerne.

– Under arrangementet har vi samlet over 5000 fantastiske mennesker under samme tak, og alle har noe positivt å gi til TG. Det er stort å få være den som representerer disse under arrangementet, og det er en stor ære å få være deres taleorgan.

– Hvorfor fortsetter du ikke som deltakerombud?

– Jeg fortsetter ikke av den enkle grunn at i 2009 hadde jeg en enestående assistent. Jeg mener at i en sånn stilling – selv om jeg forguder rollen – må man av og til gi slipp for at nye og bedre skal få sjansen til å prøve seg.

Videre skryter Eileén av Lars Petter, og forteller at han har et utrolig pågangsmot og at han allerede tenker som et deltakerombud. Han er lett å snakke med og han sørger for at deltakernes ve og vel er førsteprioritert. I tillegg er han kreativ og løsningsorientert, noe som er en nødvendighet for stillingen.

– Helt til slutt, har du en hilsen eller noe spesielt du ønsker å si til deltakerne du har møtt opp igjennom årene?

– Kjære fantastiske mennesker! Den dagen jeg ved en tilfeldighet kom inn i TG-varmen trodde jeg ikke at jeg skulle få beholde rollen som deltakerombud i hele fire år. Jeg har mange minner av dere som har vært deltakere de årene og det varmer meg veldig at dere hilser på meg når dere ser meg, også utenom TG-sammenheng. Jeg prøver å huske så mange av dere som mulig, fordi dere har gitt meg så mye. Mange smil, mye latter, mange nye venner i alle aldre og verdensdeler, men også litt hodebry. Takk!

 

Er du nysgjerrig på Lars Petter? Les hans hilsen til deltakerne her

 

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!