Laster...

Slik kommer du deg til TG

Det er mange som reiser til The Gathering. Følg derfor anviste kjøre- ruter for å effektivisere trafikken til og fra arrangementet ankomstdagen. 

Utenfor Vikingskipet er det stort sett tørt og fint, så oppbevaring av utstyr midler- tidig bør gå fint. Vær imidlertid obs på at det kan komme noe nedbør. Vi anbefaler at man kler seg godt, da det kan være noen minusgrader på morgenen. 

Kjør etter forholdene og sjekk værmeldingen for Hamar.

Følg vaktenes anvisning ved ankomst for en mest mulig effektiv trafikkflyt. 

Adkomst med bil fra E6 – Nord

Ta av ved avkjøring 69 og inn på Fv 84, følg skilt mot Rv 222 og Hamar. Etter litt kommer du til en rundkjøring, her tar du første til høyre inn mot Hamar sentrum. Etter ca 1.5km kommer du til en ny rundkjøring, ta til venstre inn på Ringgata. I neste rundkjøring tar du igjen til venstre, følg skilting mot Rv. 25. Etter ca 800m tar du til høyre i rundkjøringen, følg skilting mot Olympiahallen. Du vil deretter komme til rundkjøringen ved Espern og parkeringen for The Gathering.

Adkomstvei med bil fra E6 – Sør

Kommer du med E6 fra sør, tar du avkjøring 66 og følger skilting mot Rv. 24 og Stange. I rundkjøringen i Stange tar du første til høyre, nordover på Rv 222. Denne veien følger du over Stangebroen, til rundkjøringen ved Espern og park- eringen for The Gathering.