Laster...

Billettinformasjon - The Gathering 2024

Billettene til The Gathering 2024 kommer for salg 1. desember 2023. På denne siden finner du informasjon om de forskjellige billettypene.

Billettene kan kjøpes hos GeekEvents, hvor du også finner mer informasjon om hver enkelt billettype. Klikk her for å gå til GeekEvents

Oppdatering: Vi har lyttet til mange tilbakemeldinger fra deltakerne. Vi har derfor besluttet å fjerne Priority Seating som et gode i Premium-bundle. Dette legger til rette for at større grupper har en bedre forutsetning for å kunne sitte sammen.


Festivalpass med sitteplass (80 cm)

Pris: 1790,-

Dette er den vanlige festivalbilletten for deltakere som vil ha en sitteplass med 80 cm på TG24. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.


Festivalpass med sitteplass – Premium Bundle (80 cm)

Pris: 2540,-

Dette er den vanlige festivalbilletten for deltakere som vil ha en premiumsitteplass med 80cm på TG24. Som en del av premiumpakken får du i tillegg til billetten; fast track*, TG-håndkle, TG-Genser. årets TG-musematte og muligheten til å uthente TP-kabel i TG-shoppen. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er
inkludert.

*Fast track: Egen prioritert kø ved innsjekk i Vikingskipet


Festivalpass med sitteplass (120 cm)

Pris: 2840,-

Dette er den vanlige festivalbilletten for deltakere som vil ha en sitteplass med 120cm på TG24. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.


Festivalpass med sitteplass – Premium Bundle (120 cm)

Pris: 3590,-

Dette er den vanlige festivalbilletten for deltakere som vil ha en premiumsitteplass med 120cm på TG24. Som en del av premiumpakken får du i tillegg til billetten; fast track*, TG-håndkle, TG-Genser. årets TG-musematte og muligheten til å uthente TP-kabel i TG-shoppen. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er
inkludert.

*Fast track: Egen prioritert kø ved innsjekk i skipet


Oppgradering til Premium

Pris: 750,-

Fast track*, TG-håndkle, TG-Genser. årets TG-musematte og muligheten til å uthente TP-kabel i TG-shoppen. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er inkludert.

*Fast track: Egen prioritert kø ved innsjekk i skipet


Oppgradering fra 80 cm til 120 cm

Pris: 1050,-

Dersom du har kjøpt feil billett eller bare ønsker å oppgradere.


Oppgradering to-dagerspass til ordinær billett (80cm)

Pris: 590,-

Syntes du TG var så gøy at du ønsker å være der hele uken? Da kan du bestille dette her. Vær oppmerksom på at du kan måtte forflytte deg fra radene som er avsatt til 2- dagersbillettene til en annen tilgjengelig plass.


To-dagers pass: Onsdag – Fredag (80 cm)

Pris: 1200,-

Dette er en deltakerbillett for deg som ikke har tid eller mulighet til å delta på hele partyet, men allikevel vil få med deg to dager fra onsdag til fredag. Du må forlate hallen innen klokken 12:00 den dagen billetten din utgår. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er inkludert.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære festivalpass. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.


To-dagers pass: Fredag – Søndag (80 cm)

Pris: 1200,-

Dette er en deltakerbillett for deg som ikke har tid eller mulighet til å delta på hele partyet, men allikevel vil få med deg to dager fra fredag til søndag. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er inkludert.

Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 12:30.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære festivalpass. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.


Dagspass uten sitteplass (enkeltdager, hele dager)

Pris: 600,-

Denne billetten gir deg inngang til arrangementet til kl 0730 påfølgende dag, men ingen sitteplass. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Med denne billetten kan du delta i mindre konkurranser og turneringer hos våre samarbeidspartnere, men får ikke mulighet til å delta i de offisielle turneringene og konkurransene listet på TG.no. Billetten inkluderer medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG.


Dagspass for venner eller familie av Crew

Pris: 100,-

Denne billetten gir deg inngang til arrangementet til kl 0730 påfølgende dag, men ingen deltakerplass. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Med denne billetten kan du delta i mindre konkuranser og turneringer hos våre samarbeidspartnere, men får ikke mulighet til å delta i de offsielle turneringerne og konkuransene
listet på TG.no. Billetten inkluderer medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG.


Festivalpass uten sitteplass (tidligere plassløs)

Pris: 950,-

Denne billetten gir deg tilgang til arrangementet hele uken, uten sitteplass. Det vil si at du må gjerne oppholde deg i skipet, dag og natt, men du har ingen dedikert plass. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Med denne billetten kan du delta i mindre konkurranser og turneringer hos våre samarbeidspartnere, men får ikke mulighet til å delta i de offisielle turneringene og konkurransene listet på TG.no. Billetten inkluderer medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG.


3-timers besøksbillett (i salg mellom 02.00-16.00)

Pris: 200,-

Denne billetten gir deg tilgang til arrangementet i 3 timer, uten sitteplass. Du må også betale et depositum på 400 kroner, som du vil få tilbake så lenge du forlater skipet innen 3 timer. Gjør du ikke dette, blir billetten din automagisk oppgradert til et dagspass som vil være gyldig til 0730 påfølgende dag. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Med denne billetten kan du delta i mindre konkuranser og turneringer hos våre samarbeidspartnere, men får ikke mulighet til å delta i de offsielle turneringerne og konkuransene listet på TG.no. Billetten inkluderer medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG.


3-timers besøksbillett (barn/familie i følge med øvrig 3-timers billettholder)

Pris: 60,-

For personer som alt har utløst 3-timers billett og ønsker å ha med barn eller familiemedlemmer. (Ikke vennegjenger)


Creative-billett (120 cm)

Pris: 2840,-

Dette er den kreative festivalbilletten for deltakere som vil ha en sitteplass med 120 cm i det kreative hjørnet på TG24. Merk at dette er i et avgrenset område av skipet hvor man kun får muligheten til å sitte med deltakere med samme type billett. Medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.


Ledsagerbillett (uten sitteplass)

Pris: 60,-

Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Med denne billetten kan du delta i mindre konkuranser og turneringer hos våre samarbeidspartnere, men får
ikke mulighet til å delta i de offisielle turneringene og konkurransene listet på TG.no. Billetten inkluderer medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG.


Premiumparkering (hele uken)

Pris: 600,-

Premiumparkering gir deg eksklusiv tilgang til parkering så nært på hovedinngangen som mulig – det vil også være mulighet for å bære utstyr inn og ut via hovedinngangen ved innslipp og utslipp. Parkeringen er gyldig fra og med onsdag klokken 07:00 til og med søndag klokken 12:00. Pre-innsjekk og innsjekk må foretas på vanlig måte, adgang
til arrangementet er klokken 09:00, onsdag.