The Creative Gathering - Dag 4


Vi går inn i det siste døgnet av The Gathering, men dæven døtte for et døgn det blir! Klikk videre for å lese om alt som skjer av konkurranser, forelesninger og show i dag.

Deadlines, Demo and Intro

La oss starte med deadlines. Selv om vi ikke vil at du skal gå glipp av noe som helst i år, vil vi i hvert fall at du skal rekke våre deadlines! Hvis du deltar i Intro eller Demo-konkurransen har du allerede lastet opp en versjon av bidraget ditt. Sørg for å ha lastet opp en fungerende partyversjon før 1600. Ingen. Unntak.

I Creative Lounge

Klokka 1300 viser vi bidragene i Small HTML og Useful Utility-konkurransene. Så, klokka 1400 varmer vi opp til kveldens Game Development-konkurranse med Game Awards Hype Warm-up. Klokka 1500 vil Tumbleweed Interactive demonstrere sitt nyeste spill Umami. Hardcore Programming-konkurransen vil bli vist i to deler: klokka 1630 og 1830. Så klokka 1930 vil vi vise bidragene i Themed Concept Art-konkurransen.

Scene.org Awards i auditoriet

Det er påske, og det er tid for Scene.org Awards. Gå til auditoriet klokka 2000 når vi viser "demoscenens Oscar-utdeling" live fra Breakpoint i Tyskland, med en toveis videostrøm. Ta med popkorn og sett deg godt til rette for dette nervepirrende showet. Kanskje vil du til og med få muligheten til å vinke og hilse til dine venner i Bingen, Tyskland?

På hovedscenen

La oss si det slik: Dukk opp foran hovedscenen klokka 2215, og bli der til vi sier du kan gå. Vi skal vise det aller beste av hva våre deltakere kan prestere, idet vi kjører et sammenhengende show med Intro, Game Development, Ventelo Graphic Design, og Demo-konkurransene. Straks showet er over går vi tilbake til Creative Lounge og trekker et lettelsens sukk over at vi rakk deadlinen i år også. Prat med andre deltakere og diskuter årets bidrag med venner. Klokka 0215 vil vi ha deg tilbake foran hovedscenen igjen, når vi skal annonsere vinnerne av årets siste kreative konkurranser. Ikke gå glipp av dette!

Foto: Geir Arne Brurok

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!