The Creative Gathering – dag 3


Dag 3 av The Gathering er godt igang. I tillegg til compo-show fra hovedscenen, tilbyr vi også seminarer hvor du kan lære deg å lage musikk, programmere og masse mer nede i Creative Lounge! Kom og se hva vi har på lager til deg i dag, både på scenen og i Loungen.

Vi har noen fantastiske compo show til dere i dag; klokken 20:00 på hovedscenen skal vi presentere compoene Freestyle Graphics og Rendered Graphics. Temaet i Fast Intro-compoen er også sluppet, og deltakerne jobber frenetisk på sine bidrag rundt om i hallen. Denne compoen vil bli vist umiddelbart etter grafikk-compoene.

Du bør også finne deg og en stol og benke deg foran hovedscenen etter kveldens Wrestling-show. Gårsdagens Fast Remix-compo, som slet med noen tekniske problemer, vil bli kjørt på nytt rundt midnatt på hovedscenen, så snart wrestling-showet er over. Om det blir tid, kjører vi et demo show umiddelbart etter dette, med bare de mest imponerende demoene fra det siste året. Den første premieutdelingen følger så klokken 01:30 fra hovedscenen.

Det vil selvsagt også være en rekke interessante seminarer i Creative Lounge utover dagen og kvelden i dag. Vi skal lære deg alt fra å lage søt musikk med datamaskinen din til å skrive din egen programvare for å spille musikk, sammen med mange andre nyttige og avanserte programmeringstips. Sjekk ut den separate artikkelen for mer informasjon om dagens seminarer.

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!