Første seminar en braksuksess!


I dag holdt vi vårt første seminar på TG, og en fullstappet lounge gjorde at dette ble en stor suksess!

Fullpakket seminar

Vårt første seminar førte til at Creative Lounge ble fullpakket, med flere tilskuere enn vi strengt tatt hadde plass til. Anders Bondehagen presenterte seminaret "Programming 101", hvor han forklarte grunnleggende konsepter og strukturer innenfor programmering med Javascript. Det timeslange seminaret demonstrerte flere av de kule tingene man kan gjøre med et enkelt programmeringsspråk som Javascript, og var slik sett en god innledning til det Javascript-baserte seminaret om Fscript torsdag klokken 18 i Creative Lounge. Sjekk ut siden om Kreative Seminarer for mer informasjon om kommende seminarer på TG.

Voldsom Interesse

Den store interessen for denne nybegynnerguiden til programmering viste seg også i antallet mennesker som kom tilbake til loungen senere for å stille spørsmål til foredragsholderen og de andre mentorene - hvorav de fleste vil være tilgjengelige i Creative Lounge for resten av partyet. Der vil de hjelpe deg med alle spørsmål og problemer du trenger hjelp med for å levere bidrag til årets konkurranser - og forhåpentligvis kommende år.

Lydproblemer

Hvis man skal trekke fram et problem ved seminaret, må det være det lave lydnivået. Vi har allerede en løsning på dette, og fremtidige seminarer skal ikke belemres med lignende problemer. Velkommen tilbake til loungen for flere kreative, interessante og inspirerende seminarer resten av TG.

 

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!