The Creative Gathering – dag 1


The Gathering er nå i gang, og Creativia er travelt opptatt med forberedelser for dagens konkurranser, seminarer og underholdning. Les videre for å finne ut hva som står på plakaten i dag!

Creative Lounge: Newbie Challenge briefing (17:00)

Vil du forsøke deg på å lage noe kult med datamaskinen din? Hvis du har tenkt på å delta i en av våre compoer, men ikke helt har fått samlet mot til å levere inn noe, så vil vi gi deg ekstra motivasjon til å gjøre ferdig og levere det bildet eller den musikken du har arbeidet på. Møt opp i Creative Lounge klokken 17:00 for mer informasjon!

Creative Lounge: Programming 101 (20:00)

Hvis du synes programmering ser interessant ut, men du ikke kan skille en if-konsktruksjon fra en while-loop, så er dette seminaret for deg. Anders Bondehagen fra Creativia vil gi deg en innføring i programmering, og gi deg et godt grunnlag for morgendagens seminar om 3d-grafikk.

Main Stage: Demoshow: Best of The Gathering (23:00)

The Gathering har sett sin del av legendariske demoer opp gjennom årene. Kom og se på oss og våre gjester presentere noen av sine favoritt-demoer fra de siste to tiår på TG, og se hvordan kunsten å lage en demo har utviklet seg siden dagene med 7mhz-prosessorer og 32-fargers grafikk, frem til i dag.

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!