Billettsalget starter søndag 27. desember 12:00 CET


Billettsalget starter søndag 27. desember klokken 12.00, og billettene kjøpes på partyticket.net.


Priser

Ordinær billett
842 NOK totalt
800 + 42 PTN-avgift
PROgamer billett - ingen sete
TBA
TBA
Foreigner billett

424 NOK totalt
400 + 24 PTN-fee

Medlemsskap i KANDU?
Vi tilbyr to forskjellige billettyper. Den ordinære billetten koster 842,- NOK og inkludere et medlemsskap i KANDU ut 2010. Du trenger ikke å være medlem fra før for å kjøpe denne billettypen. For å vite mer om det å være medlem i KANDU, les her. Hvis du ikke ønsker å melde deg inn i KANDU kan du velge å kjøpe unntaksbilletten. Denne er dyrere grunnet at KANDU mottar statsstøtte for medlemmer. Prisen for denne billetttypen er 1050 NOK totalt (1000 + 50 i PTN-avgift).

PROgamer
Denne billetten lar deg delta i alle turneringer unntatt DotA. INGEN PLASS INKLUDERT, OG DU TRENGER IKKE TA MED EGEN PC! Ønsker du en plass må du kjøpe et billett inkludert dette. Spørsmål? Send en e-post til game at gathering dot org.

Foreigner-billett
Vi tilbyr en spesialpris til de som kommer utenfra. Hvis du ikke er norsk statsborger, eller en norsk statsborger som bor utenfor Skandinavia - søk om en "foreigner ticket" i shoppen vår. Vennligst merk at du må kunne vise at du har rett til disse billettene. Dette ved å fremvise en kopi av reisedokumenter (fly/tog etc) og en gyldig identifikasjon.

Reservering av sete
Annonseres senere

Refundering av billetter
Siste frist for refundering av billett vil bli annonsert senere.

VIKTIG: Bestilling og betaling av billetter
Når det er din tur til å bestille billetter, har du 72 timer på deg til å gjennomføre bestillingen. Etter det må du registrere deg i køen på nytt. Du kan betale med VISA/MasterCard eller nettbank/bankoverføring. 

Benytter du deg av nettbank/bankoverføring så er det veldig viktig at du betaler umiddelbart da det tar flere dager å få overført pengene.
VIKTIG: Registrering på Partyticket
  1. Vi anbefaler at du ikke benytter deg av Hotmail til registrering på PTN. De har en tendens til å markere mail fra PTN som søppelmail.
  2. Du oppgi korrekt adresse, fødselsdato og telefonnummer! Feil PTN-data var en av hovedårsakene til fjorårets lange køer. Rediger din kontoinformasjon her.

 

 

 

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!

The Gathering 2011 kommer ett steg nærmere når vi nå lanserer en midlertidig side for partyet. Gå til gathering.org/tg11 for siste nytt

 

Scene.org Awards er et årlig show der fjorårets beste demoscene-produksjoner blir feiret og premiert. The Gathering har vært en stolt sponsor av dette arrangementet i en årrekke, og TG-deltakere har ivrig fulgt arrangementet over videostream. Neste år vil hele showet foregå i Vikingskipet!


Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.

 

Creativia-crewet har satt sammen en musicdisc med noe av den beste musikken og lydsporene fra dette årets kreative konkurranser. Alle sangene er laget av deltakere på The Gathering 2010 - Submerged. Last ned og gjenopplev den ekte påskemagien!


Hilsen fra Vegard Skjefstad.

 

KANDU vil at DU skal svare på denne spørreundersøkelsen for å gjøre TG enda bedre.


Hvis du deltok i de kreative konkurransene på The Gathering, eller om du var for sent ute til deadline, og du er på utkikk etter flere anledninger til å konkurrere kreativt, les videre!

 

Den kan nå lastes ned fra ftp.gathering.orgflac eller mp3.

Foto: Berge Schwebs Bjørlo


Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.

 

Ikke glem at vi har en egen videoside!


Den siste premieseremonien for de kreative konkurransene ble avholdt i natt, og TG er nå i ferd med å rundes av. Klikk for å lese listen over vinnere.

 

De første resultatene i de kreative konkurransene ble annonsert tidligere i kveld på scenen. Les videre for å se om du er en av vinnerne.


Vi kutter nettet klokken 11.45 og strømmen klokken 12.00. Alle deltakere må være ute innen 14.00

 

Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.


Hvert år gir vi litt ekstra oppmerksomhet til de crewmedlemmene som har hjulpet til med TG i 10 år.

 

Se hele lista over bidragene i torsdagens konkurranser, og les om hvordan du kan stemme på dine favoritter.