Informasjon vedrørende spillvalget for The Gathering 2010


Spillvalget er alltid en stor og til tider vanskelig avgjørelse å ta. Det er svært mange deltakere på The Gathering, og mange av disse deltar hvert år i spillkonkurransene vi arrangerer. Dette liker vi selvfølgelig veldig godt, men utfordringen vår er at vi ikke alltid kan glede alle.

Det er mange forespørsler rundt valget av spill, og alle ønsker nettopp sitt favorittspill til å være en del av konkurransene. Dette er dessverre ikke mulig, men vi håper at årets liste blir godt mottatt av de aller fleste.

Konsoll
Dette var noe vi for alvor prøvde ut for første gang under The Gathering 2009. Dette fant vi ut at vi ønsker å fortsette med, så i år som i fjor blir det konsollkonkurranser.
Spillene det skal konkurreres i på konsoll under årets arrangement er som følger:
Tekken 6
Fifa 2010

Ytterligere informasjon rundt regler, plattform dette skal spilles på og annet kommer på gathering.org fortløpende.

PC
I fjor ble det mye reaksjoner rundt valget av spill fordi vi valgte å utelate et spill som vi desverre ikke hadde mulighet til å arrangere. Her kan vi glede alle med følgende informasjon. Det blir en konkurranse i Counter-Strike:Source i år. Denne vil bli arrangert i samarbeid med Hellfragger-ligaen. Det vil komme mer informasjon om denne på gathering.org og på hellfragger.no.
Spillene det skal konkurreres i på PC er i år:
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike:Source
Quake Live
DotA
Trackmania Nations

Vi håper at så mange som mulig vil sette pris på årets liste.
Det er muligheter for ytteliggere konkurranser og utvidelser av listene både til konsoll og PC, men ingen selvfølge at dette skjer.
Hvis det kommer endringer så kommer disse på gathering.org.
For ytterligere informasjon og spørmål. Ta kontakt med Event:game på game@gathering.org og IRC på kanalen #TG.Game (Quakenet).
Det er bare informasjon som ligger på www.gathering.org som i utgangspunktet kan regnes som offisiell.

Bilde: Skjermdump fra Counter-Strike: Source (© Valve)

Dette skjer i samarbeid med Hellfragger ligaen.
Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!