Hei alle TG-entusiaster!


The Gathering har et crewombud, Ingvild Myhre og hennes jobb er å sørge for at DU, som crewmedlem, har det bra!

Jeg heter Ingvild Myhre og er Crewombud for TG10, det var jeg også på TG08 og TG09. Jeg er valgt av fjorårets crew, og fungerer blant annet som crewets stemme i ledergruppen. Jeg er også personen å komme til dersom det mot formodning skulle dukke opp konflikter innad i crew, eller man rett og slett trenger noen å snakke med.

Med meg har jeg en sosialiserings -og rekrutteringsansvarlig som har ansvar for Crew For A Day og sosiale ting vi i TGcrewet gjør sammen både før, under og etter TG.

Jobben min utrolig morsom, jeg får den ære av å bli kjent med mange av de omlag tre hundre frivillige som hvert år arrangerer dette fantastiske eventet. Det er mange årsaker til å reise på TG, men de aller fleste som blir med som crew, ønsker å fortsette som det. Vi har et veldig godt samhold og man knytter mange nye kontakter og vennskap som crewmedlem.

Man trenger ikke ha all verdens datakunnskap for å bli med i crew, vi har mange crew som har veldig lite med data å gjøre. Eksempelvis CrewCare som tar vare på crewmedlemmene ved å lage mat og holde pauserommet vårt koselig. Det viktigste er at man er entusiastisk og arbeidsvillig, at man rett og slett ønsker å gjøre noe for seg selv og for andre.

Vi har selvfølgelig også mange fagrettede crew, både innenfor tech, event og sikkerhet/medic. Her har man jobber som krever varierende erfaringsgrunnlag, og muligheten for å lære mer er mange. Crewmedlem som skriver sine TGerfaringer på CVen sin merker at dette oppleves positivt for mulige arbeidsgivere.

Så det er ingen grunn til å ikke være med å arrangere TG, de aller fleste har til og med tid til å nerde, henge med andre venner i salen og benytte seg av tilbudene vi har på TG.

Så kom igjen og legg inn søknaden din på wannabe.gathering.org, og bli kjent med alle de fantastiske vennene mine i crew! :)

Lurer du på noe, kan du sende en e-post til co@gathering.org

Ingvild Myhre
Crewombud
The Gathering 2010

Foto: Ingvild Myhre

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!