Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Temaslipp på fredagens fastcompo!

Å lage en logo er ikke nødvendigvis vanskelig, men å få til et design som treffer er et utfordring vi gleder oss til å se hvordan deltakerne håndterer.

Freya Viridian

Design så fort fingrene klarer og lag en logo på fire timer.

Oppdatering: Feil link hadde sneket seg inn, rett link er nå på plass.

Det er på tide å sparke i gang TG's fastcompo innen logodesign. Sjekk ut Fast Logo, hvor tema slippes fredag klokken 12.00. Fast compoene er for alle og det kreves ingen forhåndskunnskap. Her starter alle likt med blanke ark.

Oppgaven er som følger

Din oppgave er å skape en sci-fi energidrikk som vil revolusjonere galaksen. Men først trenger du en logo. Du er fri til å velge navn og farger, men logoen skal representere:

  • Futuristisk design
  • De beste smaker fra hele galaksen
  • Det må appellere til ungdom

Logoen må være inspirerende for målgruppa, samt ha stor gjenkjennelsesverdi. Det kan bli også bli gitt andre kriterier, som for eksempel fargeutvalg. Husk at alle elementer i bidraget må være dine egne orginale idéer. Dette betyr at du ikke kan bruke karakterer eller konsepter fra filmer, spill eller andre deler av populærkulturen.

Vinneren velges ved offentlig avstemning.

Denne og andre konkurranser finner du i Unicorn, og det er viktig å følge med da disse konkurransene varer over korte tidsperioder.

Lykke til!