Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Har du vært crew tidligere? Kom på besøk i år!

Vi inviterer herved tidligere crew på besøk!

Oppdatering - veterantreff hver dag!

Mange av dere har anskaffet seg både stasjonsvogn, kone, mann, barn, bikkje og skikkelige jobber som gjør at det er litt vrient å komme på veterantreff på fredagen.
Som dere sikkert har erfart fra deres tid i TG tidligere, så er vi en gjeng kreative og løsningsorienterte folk som driver med dette her. Vi ønsker at flest mulig kan få mulighet til å komme på besøk til oss, derfor åpner vi for besøk hele uken.

For å bli med legger du inn en søknad i Geekevents. Velg billettypen som heter «TG-veteran» og legg inn søknadstekst. Husk å spesifisere hvilken dag du vil komme på besøk. På fredagen er det et utvidet program som du kan lese mer om lengre ned i artikkelen. Det er egen påmelding for programmet på fredagen

Frist for påmelding er fredag 18. mars klokken 23:59

Bakgrunn

Det hele startet i 1992, da en gjeng bedrevitere klagde på kvaliteten på et datatreff de var på. Tilbakemeldingen fra arrangøren var enkel: Gjør det bedre selv!

Demogruppen Crusaders tok arrangøren på ordet og The Gathering ble født. De første årene var Skedsmohallen, Rykkinhallen og Stavanger Idrettshall tilholdssted, før man flyttet til Vikingskipet på Hamar i 1996, hvor TG fremdeles holder til.

Siden starten har TG vokst fra ca 1100 til over 5000 deltagere årlig, og enda flere har vært inne på dagsbesøk. Man har nå en scene som leverer en produksjon lik de man finner på de største konsertene og festivalene. Artister fra både inn,- og utland opptrer og det er konserter hver kveld.

I løpet av 25 år har titusenvis av unge tilbrakt påsken sammen med likesinnede for å dyrke kreative interesser innen design, programmering, musikk, animasjon, tegning samt spill.

De har ikke bare deltatt i konkurranser og vært med på konserter på TG - de har også truffet nye venner, lært nye ting, lært bort noe, hatt det gøy. De har opplevd samholdet, vært seg selv og kjent på følelsen av savn når man reiser hjem etter påsken.

De frivilliges rolle

For å få til dette samles frivillige fra hele landet til en gigantisk dugnadsinnsats. Fra starten i 1992 og frem til idag har flere tusen frivillige bidratt. Noen har vært med lengre enn andre, og hvert eneste år kommer det nye søkere som ønsker å bidra som frivillig på TG. Her blir man en del av et team som utrettelig jobber for å skape de beste opplevelsene for alle deltagerne.

Mye har endret seg de siste 25 årene, og man har tatt steget fra å være en gjeng amatører, til det vi kaller profesjonelle amatører. Flere jobber med TG i løpet av hele året, og i månedene før TG blir stadig flere involvert i produksjonen av det som er Norges største, og verdens beste, dataparty.

Se hvordan det er i dag

I forbindelse med at det nå er 25 år siden noen valgte å gjøre det bedre selv ønsker Ledergruppen for The Gathering 2016 å invitere alle som har vært frivillige på TG igjennom disse årene til et dagsbesøk på TG.

Her vil man få møte dagens ledergruppe som vil fortelle litt om hva som har blitt endret de siste årene, og hvor man ønsker å bringe TG videre. Det vil bli anledning til å stille spørsmål og man vil få muligheten til å kunne gå rundt i Vikingskipet og kjenne litt på TG-følelsen. Her kan man prate med deltagere og årets crew, og stille dem spørsmål om man ønsker det.

Kanskje noen blir fristet til å søke seg tilbake til crew?

Fyll ut dette skjemaet for å melde deg på

Vi gleder oss til å se deg igjen!