Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014
Registrering til Cosplay! Awards! er stengt
 
Foto av Steinar H. Gunderson

Registrering til Cosplay! Awards! er stengt

Her er alt du trenger å vite for å forberede deg til Cosplay! Awards! på The Gathering.
Kreativ

REGISTRERINGEN ER STENGT!

 

Cosplay! Awards! går av stabelen fredag 18. april, så sørg for å ha kostymet klart! Konkurransen har fire kategorier:

Årets Cosplayer
Golden Art
Hidden Gem
Lost Art
Les mer om kategoriene her.

Hva er Cosplay! Awards!?

Showet handler om å vise fram kunsten sin - uansett hvor mye eller lite arbeid du har lagt i den. Det skal motivere deg til å fortsette med Cosplay, og inspirere andre til å begynne. Det er ikke en konkurranse i å være den beste Cosplayeren.

Vi håper du deltar uansett hvilket nivå du er på - nybegynner eller proff. Vi forventer bare at du vil vise fram kostymet ditt, og besvare noen spørsmål om det. Ingen vanskelige spørsmål, vi vil bare høre hvorfor du har valgt din karakter.

Vi skal ikke kåre "beste" kostyme, deltagerne skal vise fram kreativiteten bak hvert kostyme. Om du så har laget kostymet ditt under en av våre workshops, er du velkommen til å delta.

Cosplay! Award!-showet har et dommerpanel bestående av tre aktive cosplayere. Sachie fra Geek & Sundry, Vegard and «Tora» ­ the orange sabertooth tiger er to av dommerne. 

Hvordan melder jeg meg på?

Fyll ut skjemaet under med litt informasjon om deg og hvordan vi kan kontakte deg med eventuelle spørsmål. Gi også en beskrivelse av din Cosplay-karakter. Hvis du allerede har et bilde av karakteren eller kostymet ditt, legg ved en link til bildet.

Du kan registrere deg når du vil fram til Torsdag 17. april klokken 21.00.