The Gathering

5 - 9. April 2023 | Vikingskipet, Hamar

Laster...

Pop-up konkurranser: Pixel- og Ascii art, beste 2D skjermdump og del din TG-historie

Illustrasjonsbilde: RodrixAP/Flickr (CC BY 2.0)

Interessert i Pixel art, textmode art, 2D og skrive gode historier? Da burde du sjekke ut disse konkurransene Kim Roar aka Zokum arrangerer. Konkurransene er uten sceneshow, men det blir diplom og litt tg-merch i premier til vinnerne. Alle bidragene leveres i Unicorn.

Ascii / Ansi art

Bruk tekst og simple farger i forgrunn og bakgrunn til å lage et bilde. Det kuleste bildet vinner. Du kan bruke alle tegnsett som er støttet i Pablo Draw.

TG-historie

Skriv en liten historie om det å være deltaker på TG. Det trenger ikke være sant, bare det er spennende å lese. Du kan skrive om det aller meste, så lenge det har en tydelig referanse til det å være deltaker på TG. Vi forbeholder oss retten til å bruk hele, eller deler av innsendte bidrag i TG og Kandus arbeid. Kun de beste bidragene får plassering, resten listes opp alfabetisk. Her er det ingen som taper.

Beste 2D-skjermdump

Send oss et skjermbilde fra et 2D-spill med en tydelig TG-referanse. Om det ligner på TG, har typiske TG-hendelser i seg eller du viser frem TG i bokstaver er helt opp til deg. Det er ganske frie tøyler her.

Pixel art

Tegn pixel art. Det vil si et bilde som har lav oppløsning og få farger. Du kan selv velge hvilke farger du vil ha. Du kan gjerne benytte fargepaletter fra c64, Sega eller andre paletter om du vil.