The Gathering

5 - 9. April 2023 | Vikingskipet, Hamar

Laster...

Minecraft + Blåsemafian = sant

Vinn kul merch i creative build-konkurranse.

Fotomontasje. (Foto: Presse/Pixabay)

Blåsemafian har gitt deg som deltar på TG i oppgave å lage en Minecraft-verden. Her er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan vise fram. Du vil få en egen map- og texture pack fra Blåsemafian som kan brukes som utgangspunkt for byggingen din.

Temaet for byggingen er “Blåsemafiaverden” og musikk.

Det er ingen begrensninger på hva du kan gjøre med din verden. Du kan lage en øy, en by, en skog eller til og med et slott. Bare la fantasien din løpe løpsk.

Når du har bygget din verden, skal du gjøre et kort opptak på 10 sekunder som viser fram din verden. Ta gjerne en fly-by. Opptaket kan lastes opp HER innen fredag 1900.

Premier

  1. Tre brett med Monster og merch
  2. To brett med Monster og merch
  3. Ett brett med Monster og merch

Premiene deles ut i forbindelse med konserten de skal holde fredag 21:30 Vinnerne blir ropt opp på scenen og får utdelt premie av Blåsemafian under konserten. Fly-by vises på storskjermen for alle.

Hvem er Blåsemafian?

Blåsemafian er kjent for å støtte et stort utvalg artister som Marcus & Martinus, Madcon, Cezinando og Klovner I Kamp i tillegg til regelmessig å være med i et bredt spekter av TV-serier.

De er godt kjente for sine originale liveshow, som inneholder et høyt nivå av energi, attitude og kvalitet. Ved å kombinere deres ulike musikalske bakgrunner og erfaringer, alt fra jazz til klassisk, er lyden deres en moderne pop, soul og RnB-sammensmelting som gir Blåsemafians signaturlyd; varm, men likevel særegen. Som topp 4 under den nasjonale finalen av Melodi Grand Prix 2021 viste Blåsemafian seg som en viktig og populær instrumentalartist i norsk sammenheng.