Laster...

Brev fra deltakerombudet

Foto: Sander Duun

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til årets store påskeeventyr! Endelig, etter noen år med avlyste arrangementer, er det dette vi alle trenger! 

Thea-Melise

I år har jeg, Thea-Melise, fått æren av å være deltakerombud. Det vil si at jeg snakker deltakernes sak inn til Ledergruppen på TG, passer på at alle deltakere har det bra og deres behov blir ivaretatt. Jeg er heldig som har med meg en liten gjeng med flotte mennesker – sammen skal vi sørge for at alle blir best mulig ivaretatt. 

I denne teksten vil jeg gi dere litt praktisk info, sånn at dere kommer mest mulig forberedt til årets The Gathering, i tillegg til at foresatte hjemme kan vite at ungdommen deres er tatt godt vare på i Vikingskipet på Hamar.

Pakkeliste

Aller først vil jeg informere om pakkelisten, som du finner på denne lenken. Her er det listet opp det aller viktigste du må ta med deg til Vikingskipet. Jeg anbefaler at du leser nøye gjennom denne listen slik at du har med deg nødvendig utstyr.

Soving

I år blir det ikke et oppvarmet sovetelt utenfor Vikingskipet, men det finnes mange gode alternativer til soving inne i skipet. Husk å rydde opp sove-utstyret ditt når du skal tilbake på plassen din, slik at det ikke blir trangt i arealene hvor det er tilrettelagt for soving.

Les også: Soving på The Gathering

Dusj

Det er mange muligheter for å få vasket seg på TG. Det er mange garderober i Vikingskipet. Det er viktig å dusje under arrangementet, både for din egen del og de rundt deg sin del. Om du lurer på hvor det er mulighet for å dusje, spør noen i crew!

Toaletter

Det finnes mange toaletter i Vikingskipet. Spør en i crew, om du lurer på noe. 

Mat

Det er gode muligheter for å kjøpe seg mat på TG, det vil være god variasjon på hva du kan kjøpe deg. Det er også mulighet til å ta med ting som trenger kokt vann eller varmes i mikrobølgeovn, da vi har et serviceområde med tilgang til dette. Husk da å ta med gaffel og andre ting du trenger for å kunne spise maten din. 

Det er også mulighet for å kjøpe matbillett på TG. Mer informasjon om hvordan du kjøper denne kommer!

Drikke

Ta med deg en vannflaske! Det er gode muligheter for å kunne fylle den opp inne i Vikingskipet.

Alkohol og rusmidler

Det er nulltoleranse for dette på vårt arrangement. Dette fører til bortvisning fra arrangementet. 

Utstyr deltakerne tar med seg

De fleste materielle skader på deltakernes utstyr skyldes egne uhell.

Det er veldig sjelden vi opplever at PC-er blir borte, men man bør være forsiktig med å la mobiltelefoner, kameraer og annet småutstyr ligge uten tilsyn. Skulle noe forsvinne, kan deltakerne ta kontakt med servicedesken eller sikkerhetsstaben.

TG som arrangør har ansvarsforsikring, men denne dekker ikke skader eller tap av utstyr som den enkelte deltaker har med seg. TG tar derfor ikke ansvar for skader som skjer på deltakernes utstyr under arrangementet. Forsikring av utstyr må hver enkelt ordne med sitt forsikringsselskap.

Hvem kan jeg kontakte om jeg lurer på noe mer?

Skulle du ha behov for å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon her.

Telefonene til oss er først og fremst for spørsmål om saker relatert til arrangementet. Vi har ikke kapasitet til å formidle kontakt med deltagere annet enn i nødstilfeller.

Spesielle behov

Vi på TG har lang erfaring med å tilrettelegge for ulike handicap, og strekker oss langt for finne gode løsninger og tilretteleggelse for de som måtte ha spesielle behov. 

Om dere trenger tilrettelegging kan dere ta kontakt med Førstehjelp på forstehjelp@gathering.org eller deltakerombudet på do@gathering.org.

Tips:

  1. Skriv ned hvor ungdommene sitter sånn at det blir enkelt for oss å finne dem om noe skulle skje
  2. Skriv ned telefonnummer til venner eller andre som skal sitte sammen med deltakeren.  
  3. Ordne med forsikring av utstyret deltakeren skal ha med seg 
  4. Snakk gjerne med ungdommen om personlig hygiene, søvn, og viktigheten av å drikke nok vann og få i seg skikkelig mat. Ettersom det er mange personer som sitter tett sammen over lang tid, er det viktig å dusje og vaske seg ofte på hendene!

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å sende en mail til do@gathering.org 

Med vennlig hilsen Thea-Melise
Deltakerombud – The Gathering