The Gathering

5 - 9. April 2023 | Vikingskipet, Hamar

Laster...

Ta med communityet på TG

Tilbring påska sammen med communityet ditt – Det er tid for å samles

Nå er det hele fire år siden The Gathering sist ble arrangert. Siden den gang har vi avlyst vårt “normale” TG i Vikingskipet på Hamar grunnet pandemien og utfordringer knyttet til det. Gjennom alle disse årene har vi arrangert TG:Online som den største selvfølgelighet. Det var her vi fant hverandre, når hverdagen brått endret seg.

Etter en lang og utfordrende tid med pandemien, er det nå viktigere enn noen gang å samles fysisk med de vi er glad i. I løpet av pandemien har vi alle lært å sette pris på samvær med venner og familie på en helt ny måte, og nå som restriksjonene rundt Covid-19 er vekke, bør vi ikke ta denne muligheten for gitt.

I tillegg til å savne hverandre, har verden vært preget av mange utfordrende situasjoner de siste årene, og det har vært ekstra viktig å stå sammen og vise solidaritet. Konflikter og krigshandlinger rundt om i verden har påvirket oss alle på ulike måter, og vi kan ikke lenger ta stabilitet og trygghet for gitt.

Når vi samles fysisk, skaper vi ikke bare gode minner og sterke bånd, men det å kunne se noen i øynene og gi en god klem kan være akkurat det vi trenger for å føle oss bedre og mer forbundet med verden rundt oss.

Så la oss samle gjengen. Gutta, jentene. Få med moderatorene, ja hele chaten.

Vi åpner nå for at du som streamer, influencer eller content creator kan samle communityet ditt på en enkel måte, ved å tilby dere seter samlet. Se på det som en stor meet-up hvor dere endelig kan treffes. For hver tiende deltaker som blir med deg på TG får du en gratis billett. Du som content creator får selvsagt adgang utenom dette. Billettene du kan tilby dine følgere er til en redusert pris.

Kravene våre er at du har en aktiv kanal/plattform som speiler våre verdier, at du samler minst 25 personer (inkludert deg selv) som kjøper en billett med ordinær sitteplass ELLER ordinærbillett uten sitteplass. Vi håper å høre fra deg!

Vi forbeholder oss retten til å avslå søknader dersom du eller din konto/varemerke assosieres med noe som bryter med eller kan potensielt bryte norsk lov.

Søknadsskjemaet finner du her