Laster...

Velkommen til TG, GamerGæls!

Det er med stor glede vi endelig kan annonsere at GamerGæls kommer til The Gathering 2023!

The Gathering er norges desidert største datafestival som samler dataspillere, cosplayere og teknologiinteresserte fra hele landet i Vikingskipet i Hamar i påskeuka.

Jenter som er medlem i GamerGæls sin Discord-server får en rabatt på både festivalpass med- og uten sitteplass. For å bli medlem sender du de en melding på sin Twitter– eller Instagram-profil.

Maja “Masjan” Ruud er initiativtaker til GamerGæls som har vokst kraftig de siste månedene.

GamerGæls ble grunnlagt med målet om å samle jenter fra hele Norge på ett sted. Et sted hvor man kan snakke sammen om alt og ingenting – et fristed. Det er tydelig at dette er noe jenter har savnet – både de som spiller og de som ønsker et sosialt samfunn. Gruppen har vokst ut fra en Discord-server med samme navn; GamerGæls. En server med over 1100 medlemmer.

The Gathering støtter opp om en spillkultur som er for alle. Vi i likhet med GamerGæls tror på at gaming er en ressurs som fjerner forskjeller og bygger broer mellom mennesker, på tvers av kjønn og kultur. Vi håper at GamerGæls sin deltakelse  på The Gathering vil være med på å fremme dette budskapet, å vi ser frem til at jentene inntar TG i påsken!

The Gathering foregår fra 5-9 April, på Vikingskipet i Hamar. Vi gleder oss til å se GamerGæls og deg der!