Laster...

AAAARNE? Hvem er du, egentlig?

Hvert år på TG er det mange som roper etter kar med navn “Arne”. Flere ganger gjennom uken roper deltakere etter ham, men du lurer kanskje på hvem han er? 

Lyst til å være deltaker på TG i 2023? Kjøp billett her!

For noen år siden spurte vi flere deltakere hvor de ga sin forklaring på hvordan “Arne” ser ut den dag i dag, hva han gjør på TG og hvorfor alle roper etter ham. Nå er det fire år siden noen har sett eller hørt til Arne. Det eneste vi vet, er at Arne fortsatt ved jevne mellomrom blir observert ved Vikingskipet på Hamar – men forsvinner igjen like fort.

Arne er en gutt som har vært på TG i mange år. Det første året han var her var han ganske ung, men det sies at han i dag er begynnelsen av 30-årene.  Arne er av den mer beskjedne og sjenerte typen. Når han er på TG holder han seg som regel til plassen sin, men hvor han sitter er fortsatt et uløst mysterie.

Skisse av “Arne” basert på observasjoner rundt i skipet. Illustrasjon: Event:Profile

Det er mange som har fått et glimt av ham de få gangene han har forlatt plassen sin. Da har han blitt observert i store grå joggebukser og en hettegenser med favorittspillet sitt på. Mange har sett ham gå rundt med hodetelefoner fordi han ikke er så veldig glad i de høye lydene i skipet. Han er rundt 1.70 høy og ganske tynn. Han har kort hår, men bruker som regel caps hele tiden. Dette er i alle fall de siste observasjonene vi har av Arne, tilbake i 2019. Under TG:Online så vi ingenting til Arne, hverken på Twitch eller i Vikingskipet, men heller en påskehare med tidvis onde hensikter. Vi tror og håper at Arne kommer tilbake til skipet i 2023.

Hvorfor roper alle etter “Arne”?

Det går mange myter og historier rundt på hvorfor alle roper etter ham. De fleste forklarer det slik at moren til Arne skulle besøke ham på et av sine første år i 1998. Det var umulig å finne ham blant alle deltakerne, så moren gikk inn i salen og begynte å rope etter Arne flere ganger. Flere i skipet lurte på hvorfor, men de ville også gjerne hjelpe til. Dette resulterte i at mange ble med å rope etter Arne. Om moren fant ham den gangen, er fortsatt uklart.

Vil du være med på å finne Arne på TG2023 kjøper du billetter her