The Gathering

5 - 9. April 2023 | Vikingskipet, Hamar

Laster...

Skaff deg billett til TG2023!

Foto: Stian Tørstad

Endelig skal vi reise tilbake til Norges råeste påskehytte, Vikingskipet! Etter tre år i dvale kan vi endelig returnere til årets datahøydepunkt. Det blir konserter, konkurranser, gaming og sceneshow. Temaet fortsetter der vi slapp i 2019. Hvem vet hva den ondsinnede AI’en har i vente for oss?

Det vil ikke være kølotteri i år, så det er førstemann til mølla!

Billetter kjøpes som før gjennom Geekevents. Nærmere informasjon om plassreservering kommer snart!

Billetter og priser

Her er en oversikt over årets billettyper:

For alle billettprisene kommer Geekevents’ billettavgift i tillegg.

Billetter kjøper du på Geekevents

Festivalpass med sitteplass

Dette er den vanlige billetten for deltakere som vil ha en sitteplass på TG23. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten. Medlemsskap i KANDU for 2022 og 2023 er inkludert.

There is no dedicated foreigner ticket this year, meaning an ordinary ticket will suffice.

Pris: 1400 kr.

Festivalpass med sitteplass: Premium Bundle

Dette er et pakketilbud for deg som vil ha alt TG har å by på. Pakken inneholder festivalpass, TG-hoodie og musematte. Medlemsskap i KANDU for 2022 og 2023 er inkludert.

Pris: 1950 kr.

Festivalpass uten sitteplass

Dette er billetten for deg som vil oppleve TG-følelsen, men som ikke ønsker eller trenger en fast sitteplass. Du kan selvfølgelig delta i alle konkurranser med denne billetten. Medlemsskap i KANDU for 2022 og 2023 er inkludert.

Pris: 800 kr.

Todagersbillett

Dette er billetten for deg som ikke har mulighet til å være på TG hele påsken, men som likevel ønsker å få med seg to dager. Her kan du velge mellom onsdag til fredag, eller fredag til søndag. Du må forlate hallen innen klokken 12.00 den dagen billetten din utgår.

Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 14.00.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære deltakerbilletter. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.

Pris: 800 kr.

Dagspass uten sitteplass

Denne billetten gir deg inngang til arrangementet frem til 07:30 neste morgen fra aktivering, men ingen deltakerplass. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Med denne billetten kan du delta i konkurranser og få achievements den dagen billetten gjelder.

Billetten inkluderer medlemskap i KANDU, organisasjonen bak TG, for 2022 og 2023.

Pris: 250 kr.