Laster...

Sove på The Gathering

Soveplasser i hallen

Det er flere sovemuligheter inne i selve Vikingskipet. Det er ikke plass til at alle i skipet kan sove samtidig, så det er lurt å starte jakten på en soveplass tidlig. Ta med alt av soveutstyr når du er ferdig med å sove, det er ikke lov å holde av plass med en madrass eller lignende.

På tribunene

Det er mange soveplasser på gulvet oppover tribunene. Enkelte områder vil være merket med soving forbudt, det er viktig å respektere denne merkingen. Våre sikkerhetsvakter tar jevnlig runder for å vekke deltakere som sover i rømningsveier. Betongen er hard, husk liggeunderlag.

På gulvet

Langs ytterkantene av arenaen er det noen sovemuligheter, disse vil være merket. Også her er ikke betongen spesielt myk, så husk liggeunderlag.

I sovetelt

På platået i sørenden av skipet (nærmest den store parkeringsplassen) setter vi også i år opp noen store sovetelt. Disse teltene vil være oppvarmet, men det vil allikevel være noe kjøligere enn inne i skipet. Sørg for å ha på deg nok klær og en varm sovepose før du sover her. Også her må du ha med liggeunderlag.

Campingvogn

TG har et samarbeid med Werner Eiendom, som leier ut og leverer campingvogner ved Vikingskipet. Leie av campingvogn onsdag til søndag koster 3000 kr, pluss et depositum på 2000 kr.

For å leie campingvogn kontakter du Kim Andre Werner på tlf. 91170200 og sier du er deltaker på The Gathering.

Hotell

Scandic Hamar gir deltagere rabatt på hotellrom i Hamar. For å bestille må du sende mail til meeting.innlandet@scandichotels.com og oppgi referansekode TGD2020.

PRISER:
Enkeltrom 980,- NOK per natt inkl. frokost
Dobbeltrom 1180,- NOK per natt inkl. frokost
Trippelrom 1380,- NOK per natt inkl. frokost
4-mannsrom 1680,- NOK per natt inkl. frokost

Ved fullbooket rom vil Scandic tilby de samme prisene på Scandic Ringsaker. Hotellet har kort reisetid til skipet og god bussforbindelse til Hamar skysstasjon.