Laster...

Cosplay-konkurransen

Er du glad i å lage dine egne kostymer, gjøre kreativ sminke eller liker du å vise dine kreative sider? Da vil vi anbefale at du melder deg på årets cosplay-konkurranse. Du vil få muligheten til å vise frem ditt kostyme på hovedscenen hvor din innsats blir vurdert av et panel som har god kjennskap til kunsten.

Kle deg ut som din favorittkarakter, kanskje du har en fra et spill, TV eller en film? Vi elsker å se alt det fantastiske kreative arbeidet og håndverket som ligger bak kostymene og rekvisittene som blir vist på TG. Alle som deltar må gjennom en prejudging og en catwalk der de vil få muligheten til å vise kostymet frem. Det blir også stilt noen spørsmål om valg av karakter, prosessen frem til ferdig kostyme, tidsbruk, utfordringer og lignende.

Alle kan delta! Vi stiller ingen krav til nivå eller erfaring. Om du har drevet med dette i flere år, eller vil prøve deg for første gang så er du hjertelig velkommen hos oss. Du vil også treffe mange mennesker som har de samme interessene som deg.

Vi sees på The Gathering 2020! Mer informasjon om påmelding til konkurransen vil bli oppdatert her nærmere arrangementet.