Laster...

Alt om plassreservering

Guide for seating og datoer finner du her.

Viktige datoer

  • 15. mars 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 40 eller fler billetter.
  • 15. mars 20:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 20 eller fler billetter.
  • 16. mars 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 10 eller fler billetter.
  • 17. mars 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 5 eller fler billetter.
  • 18. mars 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 1 eller fler billetter.
  • 4. april på kvelden – plassreservering stenger. Om du ikke har reservert plass innen dette kan du velge plass når du ankommer TG.

Guide for plassreservering

Velg The Gathering 2020: Gaia på Geekevents’ forside.

Så må du logge inn med ditt brukernavn og passord. Du vil bli sendt til neste side i løpet av noen få sekunder. Hvis dette tar litt tid, ikke oppdater siden, du vil med det kun øke belastningen på serveren. Om siden får et tidsavbrudd, vent 30 sekunder og prøv igjen.

Skal du sitte sammen med andre?

Ikke noe problem! Dette løser Geekevents ved at alle i gruppen velger én plassvelger – en såkalt seater. Dette finner du inne på billetten din etter du har logget inn hos Geekevents. Seateren får da ansvaret med å plassere hele gruppen. Alle må ikke sitte på samme side av bordraden, men det er heller ikke mulig å spre gruppen utover på helt forskjellige steder i skipet.

Videre

Klikk deg gjennom neste side. Du må klikke på ikonet der det står Seatmap. Deretter vil du bli sendt til neste side.

Når du har fått opp hallkartet, vil du se en oversikt over en del av hallen. Du vil også se hvilke billetter du kan reservere plass for. For å endre hvilken del av hallen du vil plassere gjengen din, flytter du musepekeren over det lille kartet, venstreklikk og flytt det rundt til den delen du vil plassere personene i.

Kartoversikten i Geekevents

Du får mulighet til å velge hvilke billetter du vil tildele plass ved å huke av i avkrysningsboksene på venstre side, under Available Tickets. Du vil også få opp info om billettene; nick, billett-ID og plassering, hvis de allerede er tildelt plass.

Nå skal vi vise deg hvordan det hele fungerer: I neste bilde har vi valgt 10 billetter og klikket på en plass i området som er markert grønt. Disse plassene er nå valgt. Du bekrefter plassvalget ved å trykke «Reserve Seats». NB: Du kan bare reservere seter samlet, ikke på forskjellige steder i hallen. Vil dere sitte i flere grupper spredd utover hallen er løsningen å ha flere plassvelgere. Plasser som er markert som passordbeskyttede, kan ikke reserveres av andre enn de som har passordet til de.

Plasser er valgt i kartoversikten

Nå er du ferdig, og kan logge ut!

Dersom du opplever tekniske problemer, ta kontakt med Geekevents (support@geekevents.org). Om du har generelle spørsmål om seatingen, send de til info@gathering.org.