Laster...

Minecraft på TG22:online Arrival

Minecraft bilde

Serveren åpner mandag 11.4 ca kl 19.

Savner du Vikingskipet like mye som det vi gjør, og har lyst til å oppleve TG-stemninga i kjent Minecraft-stil? Join oss på adressa “mc.gathering.org” i Minecraft da vel! Her kan du spille vanlig Minecraft Survival mode, både med og uten PVP, bli med på Creative-konkurransen vår eller sjekke ut andre sine fete bidrag.

  • Serveren har flere gamemodes tilgjengelig, slik at spillerne kan spille det de selv vil. Eks. har vi både survival og creative tilgjengelig.
  • Vi har flere typer minigames tilgjengelig. Det jobbes med å få på plass bedwars, hunger games og spleef.
  • På creative serveren har spillere mulighet til å reservere plots (områder på kartet) som er deres. I disse områdene har de da full frihet til å bygge med kraftige verktøy som eks. WorldEdit. I disse områdene har de også mulighet til å endre kart-instillinger innenfor, inkludert vær og klokken, slik at det passer stilen de går for.
  • Selv om vi nærmer oss åpning, så har vi ikke tenkt å gi oss. Så det er veldig mulig at der kommer nye kart, funksjonaliteter, minigames og annet underveis i arrangementet.

Det er også mulig å bli med på moroa med bedrock edition. Dette er eksperimentelt, så vi veit enda ikke helt hvor bra det funker.

Vi lanserer konkurransene til minecraft creative på discord og competitions.gathering.org