Laster...

The Gathering 2022 blir digitalt

The Gathering 2022 flyttes fra Vikingskipet på Hamar til en digital påskehytte for feiringen av nerdenes høytid. Grunnet den svært uforutsigbare smittesituasjonen vil The Gathering 2022 bli gjennomført som et digitalt arrangement i påsken.

Etter fjorårets avlysing av det fysiske arrangementet, har vi fortsatt med å følge utviklingen rundt pandemien tett. En medisinskfaglig arbeidsgruppe har sammen med The Gatherings ledergruppe gjort en grundig og omfattende risikovurdering. Konklusjonen er at det ikke er forsvarlig med et nytt fysisk arrangement i Vikingskipet i påsken 2022, og at vi derfor i større grad vil satse på å utvikle vårt digitale arrangement. 

The Gathering har alltid vært et naturlig samlingspunkt for kreative mennesker med en felles interesse for digital kultur. Selv om Vikingskipet er vår foretrukne påskehytte har vi de siste to årene lykkes med å overføre “TG-stemningen” og arrangementets verdier digitalt. Vi gleder oss derfor stort til og nok en gang samle tusenvis av mennesker til det som blir påskens største digitale samling.

Hva skjer med billettene til TG22?

Vi tilbyr samme refusjonsløsning som vi hadde for TG21, og lar deg velge hva du vil gjøre med billetten din.

Fristen for å velge er 10. april.

Logg inn på www.geekevents.org/tg22 for å velge.

Hva kan du velge mellom?

 Du kan velge: 

  • å overføre billetten til TG 2023
  • å ta 100% refusjon (minus billett- og medlemsskapsavgift)
  • å fraskrive deg billetten og donere summen

Vi håper også at mange av dere velger å bli KANDU-medlemmer når dere gjør valg for billetten. Medlemskap hjelper oss og organisasjonen vår KANDU med å holde TG-tradisjonen i live, og kjøre andre spennende prosjekter for datainteressert ungdom!

BillettAlternativ
Premium, ordinær og todagersbillett Overføre til TG23
Be om 100% refusjon
Fraskrive deg billetten og donere alle eller deler av pengene til TG
Vunnet eller gratisbillett

(NB! Iht. svartebørsloven kan ikke disse billettene videreselges, men de kan gis bort)
Overføre til TG23
Fraskrive deg billetten

Har du vunnet billett på et tidligere arrangement, men ikke fått selve billetten enda? 

Frykt ikke – vi har lister. Vi vil sende deg billett-kode når vi får billettsystem for TG23 opp å gå. Send oss gjerne en beskjed på info@gathering.org hvis du ikke lenger vil ha den, eller hvis du vil sjekke at du står på listen. Husk å skrive hvilken konkurranse du vant billetten i.

Spørsmål om billetter eller refusjon?

Brukerveiledning: https://www.kandu.no/billett-guide/
E-post: refusjon@kandu.no
Marker e-post med “Refusjon TG22”

KANDU er organisasjonen for Norsk dataungdom. Vi arrangerer The Gathering hvert år, med stor hjelp av våre 400 engasjerte frivillige! Og vi takker for at dere støtter oss, og håper at vi snart er tilbake i påskehytta vår!

Spørsmål og svar

Hvorfor blir ikke TG22 i Vikingskipet nå som restriksjonene er løftet?

Det tar lang tid å planlegge et så stort arrangement. Dessverre kom åpningen for sent for at vi rakk det innen påsken. Det er også viktig for oss at når vi først endelig er tilbake på Hamar, så skal vi ha maks TG-stemning, og for å få til det trenger vi mange nok deltakere og frivillige! For at det skal skje må vi ha bedre tid på oss enn vi fikk i år, dessverre.

Blir det TG23?

Vi var så nære i år, så vi mener at det er uunngåelig at TG-toget ruller inn på Hamar i 2023! Vi har allerede startet planleggingen med utgangspunkt i at det blir et vanlig TG både i ambisjonsnivå, antall folk, og frivillige. Og vi gleder oss 🤩

Når får jeg pengene tilbake på konto?

Vi kjører ut tilbakebetaling i én felles utbetaling, sånn at alle får god tid til å gjøre sine valg. Foreløpig er planlagt utbetalingstidspunkt etter påske.

Hva er dette medlemskapet det snakkes om? Og hvem er KANDU?

KANDU – Norsk dataungdom er de som arrangerer The Gathering, dette har vi gjort siden 1996. De som melder seg på TG, godkjenner også å melde seg inn i KANDU, med en medlemskontingent på 50 kr. Medlemskapet går til å skape aktiviteter og muligheter for dataungdom over hele Norge. Dette gjør vi gjennom prosjekter, politiske innspill, aktiviteter og arrangementer.

Les mer om KANDU nedenfor: https://www.kandu.no/om-kandu/.

Kan jeg være med å lage det digitale arrangementet?

Absolutt! Det kommer mer informasjon i våre sosiale kanaler og på vår hjemmeside.