Laster...

Billettsalget har startet!

Foto: Håkon Instefjord

Kølotteriet er tilbake

Etter Mother sitt angrep på serverne i fjor, har vi nå hørt på tilbakemeldingene deres og tatt kølotteriet tilbake. Onsdag 27.11 kl. 18:00 åpner muligheten for å melde seg på kølotteriet. For å kjøpe billett til The Gathering 2020 melder du deg først inn i kølotteriet på Geekevents.
Når billettsalget starter får du tildelt en tilfeldig plass i køen. Husk at det spiller ingen rolle når du melder deg på kølotteriet, så lenge du gjør det før billettsalget åpner.

Mandag 2.12 kl. 18:00 starter billetsalget, da vil alle som har meldt seg på kølotteriet få tildelt en tilfeldig plass i billettkøen. Når det er din tur får du muligheten til å handle billetter. Da har du 12 timer på å handle billetter før du mister plassen din i køen.

Billetter og priser

Her er en oversikt over årets billettyper. For alle billetter kommer Geekevents’ billettavgift i tillegg.

Ordinær deltakerbillett

Dette er den vanlige billetten for deltakere som vil ha en sitteplass på TG20. Medlemskap i KANDU er inkludert. Denne billetten gir deg muligheten til å delta i alle konkurranser.

Pris: 1300 kr.

Deltakerbillett: Premium Bundle

Dette er et pakketilbud for deg som vil ha alt TG har å by på. Pakken inneholder ordinær deltakerbillett, TG-hoodie, musematte og kanskje annet kult stæsj. Hoodien har lik passform og design som TG19

Pris: 1800 kr.

Årets musematte som følger med Premium Bundle. Grafikk: Vilde Marie Kingsrød
Årets zipper hoodie som følger med Premium Bundle

Todagersbillett

Dette er billetten for deg som ikke har mulighet til å være på TG hele påsken, men som likevel ønsker å få med seg to dager. Her kan du velge mellom onsdag til fredag, eller fredag til søndag. Du må forlate hallen innen klokken 12:00 den dagen billetten din utgår.

Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 12:30.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære deltakerbilletter. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.

Pris: 900

Deltakerbillett no-seat

Dette er billetten for deg som ikke trenger noe særlig plass i påsken, men heller nøyer seg med å ta med en laptop eller lignende. Denne billetten gir deg inngang til TG20, og mulighet til å bruke WiFi, og å delta i konkurranser, men du får ikke sitteplass eller kablet nettverk. Trenger du sitteplass er deltakerbilletten noe for deg.

Pris: 600 kr.

Dagspass

Med denne billetten kan du oppleve The Gathering en hel dag, på samme måte som en no-seat billett. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.


Barn under 10 år kommer inn gratis med familie som har dagsbillett eller besøksbillett.

Pris: 350 kr.

Besøksbillett

Dette er billetten for deg som vil ta turen innom og se hva The Gathering handler om. Her får du inngang i én dag, men har ikke mulighet til å delta i konkurranser.

Barn under 10 år kommer inn gratis med familie som har dagsbillett eller besøksbillett.

Pris: 100 kr.

Matbillett

I tillegg til deltakerbilletten kan du også kjøpe en matbillett for å sikre deg en god frokost, middag, eller begge fra torsdag til lørdag. Du kan lese mer om matbilletten her.

Bussbillett

Fra i år arrangerer vi også bussreiser fra flere av de største byene i landet for å gjøre reisen til og fra Vikingskipet litt lettere. Oversikt over hvilke byer bussene kjører fra og mer informajson finner du på denne lenken.

Refusjon av billetter

Dersom du skulle ha behov for å refundere billetten din så kan dette gjøres via geekevents. For refusjon gjelder følgende frister:

  • Innen 01.03.2020: 50% refusjon.

Etter 01.03 vil det dessverre ikke lenger være mulig å refundere billetten.
For spørsmål rundt refusjon, ta gjerne kontakt med Deltakerombudet på do@gathering.org