The Gathering

🗓 13. april - 17. april 2022 🌍 Vikingskipet, Hamar

Laster...

Vil du være med å arrangere The Gathering?

The Gathering ville aldri kunne gjennomføres, hvis det ikke var for alle de herlige menneskene som jobber frivillig gjennom hele påsken for å sørge for at alt er på stell, og at deltagerene får en uforglemmelig opplevelse.

Som medlem av crew må du regne med å legge inn en god dose arbeidsinnsats, men det er langt ifra bare slit å være med på å arrangere et av verdens største datapartyer. I crewet har vi et unikt samhold, med et felles driv og engasjement som kommer godt med både for å drive The Gathering, og skape trivsel for alle. TG Crew er en fantastisk måte å møte nye venner på!

Crewet er organisert under tre store hovedgrupper: Core, Event og Location. Allerede nå starter vi inntaket for en del av nøkkelrollene vi trenger for å sette hjulene i gang for neste års arrangement. For å lese mer om de forskjellige rollene, gå til beskrivelsene for de enkelte fagområdene under.

Lurer du på noe om crewene våre eller ønsker å sende en søknad finner du mer informasjon her: https://wannabe.gathering.org/crew

Tips til søknad

  • Skriv forståelig og saklig, hold deg helst til bokmål, nynorsk eller engelsk. En godt skrevet søknad med korrekt språk gir et bedre førsteinntrykk.
  • La den som skal lese søknaden din få vite hvorfor akkurat du bør velges inn i dette crewet. Vær spesifikk – ved å si at du kan bidra «med din erfaring» eller «ved å være et positiv tillegg til crewet» vet vi fortsatt lite om deg.
  • Beskriv relevant bakgrunn eller erfaring som du mener kan komme til nytte for deg og arrangør.
  • Kun personen du sender søknaden din til kan se søknaden din – han eller hun kan ikke gjette seg frem til hvilke egenskaper du har dersom du ikke beskriver dem.