The Gathering

🗓 13. april - 17. april 2022 🌍 Vikingskipet, Hamar

Laster...

Hvem er Arne?

Hvert år på TG er det mange som roper etter “Arne”. Flere ganger gjennom uken roper deltakere etter ham, men du lurer kanskje på hvem han er?

Vi spurte flere deltakere hvor de ga sin forklaring på hvordan “Arne” ser ut den dag i dag, hva han gjør på TG og hvorfor alle roper etter ham.

“Arne” er en person som har vært på TG i mange år. Det første året han var her var han ganske ung, men det sies at han i dag er i slutten av 20-årene.  “Arne” er kjent som en person av den sjenerte typen. Når han er på TG holder han seg som regel til plassen sin, men hvor han sitter er fortsatt et uløst mysterie.

Skisse av “Arne” basert på observasjoner rundt i skipet. Illustrasjon: Event:Profile

Det er mange som har fått et glimt av ham de få gangene han har forlatt plassen sin. Da har han blitt observert i store grå joggebukser og en hettegenser med favorittspillet sitt på. Mange har sett ham gå rundt med headset fordi han ikke er så veldig glad i de høye lydene i skipet. Han er rundt 1.70 høy og ganske tynn. Han har kort hår, men bruker som regel caps hele tiden.

Hvorfor roper alle etter “Arne”?

Det går mange myter og historier rundt på hvorfor alle roper etter ham. De fleste forklarer det slik at moren til “Arne” skulle besøke ham på et av sine første år i 1998. Det var umulig å finne ham blant alle deltakerne, så moren gikk inn i salen og begynte å rope etter “Arne” flere ganger. Flere i skipet lurte på hvorfor, men de ville også gjerne hjelpe til. Dette resulterte i at mange ble med å rope etter “Arne”. Om moren fant ham den gangen, er fortsatt uklart.