The Gathering

🗓 13. april - 17. april 2022 🌍 Vikingskipet, Hamar

Laster...

Kjørte gjennom fire land til TG

Richard Lampitt har kjørt gjennom fire land for å komme seg til The Gathering, og det blir neppe siste gang.

Richard Lampitt fra Worcestershire har kjørt i 25 timer og passert Nederland, Tyskland, Danmark og Sverige for å komme seg til The Gathering. For han finnes det ingenting bedre å gjøre i påsken enn å dra hele veien til Hamar.

– Det er folkene som alltid får meg til å ville dra tilbake. Jeg har møtt så mange bra folk her. Samtidig er det mange flere grunner til at jeg alltid vil tilbake, forteller Richard og fortsetter:

– Atmosfæren er kul, folka er kule, spillene er kule, konkurransene er kule, det kreative er kult og de frivillige er kule. Alt er bare helt fantastisk.

Etter noen venner fra Drammen spurte om han hadde lyst til å bli med på The Gathering i 2015, bestemte han seg for å dra. Etter å ha opplevd TG hadde han noen klare planer for neste års påske.

– Første året mitt fløy jeg hit, og jeg merket fort i ettertid at det å ha bil er veldig praktisk. Så året etter sjekket jeg litt rundt etter leiebiler og oppdaget fort at det var veldig dyrt.

– Jeg sparer faktisk rundt 300 pund på å kjøre fra England, forteller han.

På The Gathering prøver Richard å få tid til så mye som mulig, og deltar blant annet i cosplay, freestyle-musikkonkurransen, og andre konkurranser som dukker opp.

– Cosplay alene opptar en del av tiden min, men jeg prøver også å få tid til andre morsomme konkurranser. Så går det jo selvfølgelig en del tid til å spille.

Doctor Who? Foto: Sigurd Sveen

Favorittspillene hans er Elder Scrolls V: Skyrim og Elitedangerous. Hvis han oppdager at noen ikke har prøvd enten eller er han rask til å fortelle om hva de går ut på.

– Sykt nok møter jeg fortsatt folk som enda ikke har prøvd Skyrim, og til nå har den enkleste måten å forklare hva det går ut på vært å si det som det er: Du redder verden og roper etter drager. Da blir som regel de fleste interessert i å høre mer, avslutter han.

Har du tips til andre gode historier fra deltakere på The Gathering? Send oss innspill på Discord!