The Gathering

🗓 13. april - 17. april 2022 🌍 Vikingskipet, Hamar

Laster...

Mother, sier du? Her er alt du trenger å vite om temaet fra TG19

Vi som arrangerer The Gathering har en lang tradisjon med å ha et gjennomtenkt og aktuelt tema for hvert arrangement. Vi offentliggjør nå årets tema, Eve. Vi skal sammen utforske en fremtid med kunstig intelligens, og dere deltakere skal spille hovedrollen.

Eve

Vi er i fremtiden, hvor kunstig intelligens, eller AI, har fått sitt inntog. Det er krig mellom AI-ene og vanlige mennesker. AI styrer Internett, mennesker har kontroll over den virkelige verdenen. Noen ganger er det vanskelig å dra grensen, og hvordan vet vi at det ikke også er roboter blant oss?

Konflikt har alltid vært en samlende faktor for mennesker, men det gjenstår å se om dette er nok. AI-ene på sin side står alltid samlet under sin dronning-AI, Mother. Alle AI er koblet til Mother, og tar ordre direkte fra henne. Mother har full kontroll over den digitale verdenen.

Under The Gathering vil du som deltaker bli brakt rett inn i dette universet. Inne i skipet må du velge side; vil du kjempe for de mektige AI-ene, eller ta opp kampen med dine medmennesker? Vikingskipet vil fylles med achievements, og ved å jakte på disse er du med på å vinne krigen for din side.

Mother. Illustrasjon: Vilde Marie Kingsrød