The Gathering

🌍Vår digitale påskehytte

Laster...

Guide for refusjon

Her følger en detaljert guide på hvordan du går frem for å gjøre dine valg på billetter til TG20.

Del 1: For deg som er eier av en billett – gjøre valg og signere

Når du logger inn på geekevents vil du få en oversikt over de billettene du eier. Her vil du få opp tre valg hvor du må velge om du selv skal bruke billetten, om en annen skal bruke den eller om den er for ekstra plass til utstyr.

Når du har gjort disse valgene vil du få opp en ny oversikt over billettene og de valgmulighetene du kan gjøre på hver av billettene. Du trykker på “ta valg” for å gjøre et valg på gjeldene billetter.

Når du har gjort dine valg vil oversikten over billettene bli grønn, men du har fortsatt mulighet til å ombestemme deg innen fristen som blir beskrevet.

Når du har gjort dine valg kan du velge “åpne skjema” da vil du få opp et vindu hvor du skriver inn kontonummeret du ønsker refunderingen til.

Videre vil du få en oversikt over alle valg du har tatt, med en oppsummering på det kontonummeret pengene skal føres til. Når du har lest over informasjonen og bekreftet at den stemmer, fyller du inn din signatur i feltet nederst og trykker “bekreft signatur”.

Når du har bekreftet oppsummeringen og skrevet inn din signatur vil du få en oversikt over billettene dine og valgene du har gjort. Samt en melding som bekrefter dine handlinger og informasjon om tidspunkt for utbetaling av penger.

Del 2: For deg som er bruker av en billett – signere

Når eieren av billetten har tatt et valg for hva som skal skje med billetten(e), må registrerte brukere signere at dette er godkjent. Dette gjør du slik:

1. Gå til Geekevents og trykk på “Signér refusjonsavtaler”

2. Signér med ditt fulle navn og “Confirm signature”

3. Voila – du er ferdig!

FAQ

Hva er fristen?

Fristen er 15. mai for både eieren og brukeren sin signatur.

Jeg er bruker av billett(er), men ser ingen billetter å signere om?

Den som står som eier av billetten (den som kjøpte) har ikke valgt hva som skal skje med billettene. Sørg for at de gjør det i tide! 🙂

Jeg er bruker av billett(er) og er uenig i valgene som eieren har tatt

Hvis eieren har gjort feil, eller gjort valg som ikke stemmer med hva dere ble enige om, må eieren kontakte Geekevents support for å nullstille valgene. Eieren må gjøre prosessen sin på nytt før du kan signere.

Jeg er eier og har gjort feil valg/ønsker å endre valg

Kontakt Geekevents support for å nullstille valgene. Du må gjøre valgene på nytt for billettene, og brukere må signere på nytt.

Jeg får feilmelding, eller ser ikke noe her selv om jeg vet at eieren har gjort riktig

Kontakt Geekevents support.