The Gathering

🌍Vår digitale påskehytte

Laster...

Vil du være med å lage TG Online 2021?

Godt nytt år! Som dere vet måtte vi før jul avlyse The Gathering 2021. Vi synes dette er forferdelig trist å gjøre for andre gang og gleder oss masse til å kunne ta igjen alt det tapte i 2022.

I mellomtiden vet vi at vi ikke greier et helt år til uten alt det TG gir oss; det sosiale, konkurransene og muligheten til å lære noe nytt datafaglig. Vi har derfor bestemt oss for å lage enda et online-arrangement for å veie litt opp for det tapte. Det samme blir det ikke, men vi vil gjerne skape noe sammen med dere mens vi venter på at vi kan møtes igjen i skipet!

The Gathering Online 2021 skal være enda bedre enn i fjor! Vi vil at det skal være et bredt spekter av innhold som gjør at alle vil føle seg inkludert og  at det selvfølgelig skal gi litt av TG-stemningen til de som følger arrangementet. 

Har du lyst til å bidra til at vi lager et heidundrandes onlinearrangement? Er du en leder, eller kanskje har erfaring fra å moderere chatter? Er du en kreativ sjel eller har du kanskje erfaring med å arrangere onlinekonkurranser? Eller kanskje har du bare lyst til å være med å lage noe nytt?

Les mer om hvilke roller som må fylles og søk her! 

OBS! Søknadsfrist 19. januar!