The Gathering

🗓9.-10. april 2020 🌍Vår digitale påskehytte

Laster...

Bli kadett i TG:Hack Space Academy

Norges største hackekonkurranse arrangeres hvert år på TG, og kalles TG:HACK. Arrangørene jobber hardt for å lage oppgaver som passer alle erfaringsnivåer, slik at både du som leser dette og alle vennene dine skal kunne delta. De som er kjent med denne typen konkurranse kaller det en CTF, som er kort for Capture The Flag. 

TG:HACK Space Academy åpner dørene 8. februar klokken 12:00 for alle kadetter der ute! Akademiet har tre sett med oppgaver med en tilhørende tutorial. Vi skriver tutorialene for å introdusere til forskjellige kategorier i hacking. Disse er laget spesielt for de som aldri har prøvd disse kategoriene tidligere. Du kan lage et lag med vennene dine eller alene og løse så mange oppgaver som mulig.

Akademiet ble grunnlagt for å beskytte planeten mot trusler som Mother i fremtiden. Vi trenger deg for å bekjempe fremtidige trusler! Som kadett på akademiet kan du delta i følgende programmer:

  • Starship Code and Cypher School” som er en forbedret versjon av fjorårets kryptografitutorial. 
  • Extraterrestrial Shellcoding Programme” som går gjennom temaet shellcoding og lærer deg å skrive kode i språket Assembly. 
  • Combat Ship Reversing Programme” som går gjennom hvordan man kan bruke et verktøy som heter Ghidra for å løse enkle reverse engineering-oppgaver.

Som et lite tips på forhånd anbefaler vi alle å danne lag med noen som har billett til TG om du selv har kjøpt billett. Det er fordi kun gyldige lag kan vinne premie på TG, og et gyldig lag består kun av deltakere som har billett. 

Husk å skrive i #tghack på Discord om dere trenger hjelp eller vil prate om hacking. Dere kan bruke taggen “@tghack”. Også vil vi minne om at det ikke er lov å dele hint eller løsninger i kanalen. Dersom dere har spørsmål hvor dere må dele informasjon, ta kontakt i privat melding med den som har laget oppgaven eller noen andre som har “TG:HACK”-rollen.

Release

Lørdag 8. februar inviterer Oslo CTF til et arrangement på Universitetet i Oslo for å hjelpe deltakere i gang med TG:HACK Space Academy. Arrangørene av TG:HACK er tilstede for å hjelpe til også. Les mer om arrangementet deres her.

For mer informasjon før og under konkurransen, følg TG:HACK på Twitter (@tghack1337), Instagram (@tghack1337) og sjekk ut nettsiden (https://tghack.no/)!

Vi gleder oss til å se mange nye kadetter i TG:HACK Space Academy i år!

Foto: Bendik Hagen