The Gathering

Fem uforglemmelige dager på Norges feteste påskehytte

🗓8.-12. april 2020 🌍Vikingskipet, HamarKjøp billett her!

Laster...

Vil du arrangere TGPC?

Creative Lounge på TG19
Creative Lounge på TG19

Vi søker deg som vil være med å arrangere en av våre eldste og mest prestisjetunge konkurranser i påsken. The Gathering Programming Championship (TGPC) er en omfattende programmeringskonkurranse, og vi søker en person med mye faglig kunnskap og interesse for å designe oppgaver i forskjellige vanskelighetsgrader.

TGPC er en konkurranse som krever mye kunnskap og ferdigheter. Vi er derfor på jakt etter noen med god kjennskap til programmering, applikasjon- og serverdrift, og algoritmer. Vi leter altså etter noen som er kyndig i programmeringsfag, og som kan lage oppgaver som utfordrer både nybegynnere og eksperter.

Creative er crewet som arrangerer alle de kreative konkurransene som foregår i Vikingskipet hver påske. Vi står for arrangeringen av konkurranser i mange forskjellige grener, som grafikk, musikk, foto, video, hacking og programmering. Vi ønsker å lage spennende konkurranser for alle deltakerne som er i skipet.

Vi leter etter deg som vil:

  • Lage oppgavesett
  • Drifte serverene slik at de alltid er oppe
  • Informere og svare deltakere
  • Lage løsningssett
  • Bedømme bidragene

Om du ikke er kjent med TGPC fra før er det ikke ulikt Programmeringsolympiaden. Selve konkurransen pågår tradisjonelt fra onsdagen til lørdag kveld. Se for eksempel oppgavene fra TG16 for å få et inntrykk av hvordan konkurransen foregår.

Du bør kunne docker, database, linuxmiljø og automatisering. Det er et stort pluss om du har vært med å lage programmeringskonkurranse før eller har fullført relevant høyere utdanning innen informatikk eller realfag.

I tillegg vil du få være med en herlig gjeng på nesten 400 frivillige.

Kort søknad og eventuelle spørsmål sendes på epost til krister.borge@gmail.com.

Xeniter som vant TGPC for andre år på rad under TG19. Foto: Ida Nyborg