Laster...

Kreative konkurranser på TG19

Crystal Cave av Heileif. Vinnerbidraget i Rendered Graphics 2017.
Crystal Cave av Heileif. Vinnerbidraget i Rendered Graphics 2017.

Vi vil i år arrangere en rekke kreative konkurranser på TG. Denne siden vil oppdateres etterhvert som hver konkurranse blir lansert. Påmelding og mer informasjon kommer nærmere arrangementet. Vi minner om at det kan komme flere konkurranser i hver kategori, og at denne siden oppdateres så fort nye lanseres.

Mer informasjon om de ulike konkurransene finner du om ikke lenge på http://competitions.gathering.org

Graphics

MS Paint

Glem lag på lag med filtre, avanserte pensler og triksing i programvaren. Vis hvor god du egentlig er i gode gamle MS Paint, hvor ferdighetene dine er alt som betyr noe. Dette er en fantastisk mulighet til å ta ferdighetene dine med på scenen i en populær og utfordrende konkurranse.

Handdrawn Graphics

Gi publikum hakeslepp når du presenterer mesterverket ditt. Det er ditt konsept, din tegning. Ingen regler begrenser deg, men stjeler du andres verk blir du dyppet i tjære, rullet i fjær og jaget ut av konkurransen.

Themed Fast Graphics

Dyktig er den som kan jobbe godt på kort tid. I denne konkurransen må du visualisere gitte nøkkelord, og holde deg innenfor fargespesifikasjoner – i et kappløp mot tiden. Ingen enkel oppgave.

Themed Photo Manipulation

Denne konkurransen går ut på å forvrenge virkeligheten. Bruk bildene du blir gitt til å lage et bilde ingen noen gang har sett før.

Colouring

Farger er det som gir bilder liv, og setter stemningen.  Vi har alle fargelagt i løpet av livet, men har du den beste paletten? Prøv deg i denne konkurransen ved å gi liv til linjekunst!

Video

Freestyle Video

Freestyle Video handler om å lage en kortfilm, en animasjon, musikkvideo eller hva som helst som varer maksimalt 5 minutter.

Freestyle VFX

Freestyle VFX er en Visuell Effekt-konkurranse hvor du viser fram en scene du har laget som bruker visuelle effekter. Det hele ender med at det blir vist en breakdown på slutten.

10 Second Video

Her skal du lage en liten film som kun varer i 10 sekunder. Du må eie alt innholdet selv, men ellers er det ingen begrensninger.

Musikk

Freestyle Music

Frie tøyler. Her gir du oss kremen av kremen av det du har produsert selv.

Fast Music

Lag en låt på begrenset tid, basert på en oppgave du får under TG.

Themed Music

Lag en låt basert på et gitt tema, eller scenario.

Spillutvikling

Spillutvikling

I denne konkurransen skal du levere et selvutviklet spill, som i så stor grad som mulig skal fremstå som unikt og nyskapende. Spillet trenger ikke å være ferdig utviklet, men det bør framstå så ferdig som mulig, med få kritiske bugs og feil.

Dette kan være et spill som du allerede jobber på, eller noe helt nytt. Ingen tema eller tidsrestriksjoner.

Du må levere en spillbar demo.

GameJam

Dere får et tema og har 48 timer på å lage det beste og morsomste spillet dere klarer. Dette er en perfekt mulighet til å teste utvikling evnene dine eller samarbeidsevnen i en gruppe.

Du må levere en spillbar demo eller en video av fungerende gameplay. Om det er noe tvil om spillet passer til tema, blir du bedt om å forklare.

TG:Hack

Denne konkurransen er en klassisk Capture The Flag (CTF)-konkurranse hvor målet er å finne flagg i forskjellige oppgaver. Et flagg er en tekststreng på formen “TG19{Tilfeldig_tekst_her123}”. Disse kan være plassert i skipet, eller man må hacke et gitt mål for å finne dem. Det er i år mange nybegynnervennlige oppgaver slik at alle en god utfordring i påsken! Mer informasjon om TG:Hack finner du her.

De første oppgavene slippes allerede 15. februar, og det arrangeres en felles samling i Oslo i forbindelse med slippet som du kan lese mer om her.