Laster...

Forhåndsinnsjekkingen er åpen!

Ikke glem å forhåndsinnsjekk; da sparer du mye tid.

Foto: Marte Svalastoga

For å gjøre innslippet på onsdag i påsken smidigst mulig, så er det mulig å sjekke inn i forkant av The Gathering. Etter at du har sjekket inn, og sørget for at billetten din står i ditt navn, så vil du få et innsjekkingsbevis. Dette viser du frem sammen med din legitimasjon for å få armbånd, og dermed tilgang til The Gathering i påsken. Innsjekkingsbeviset må printes ut og taes med, da våre scannere ikke fungerer veldig bra på mobiltelefonskjermer.

Forhåndsinnsjekk gjør du i Geekevents.

Under 16år?

Er du under 16 år den dagen The Gathering starter, så må du også laste opp en signert versjon av vårt samtykkeskjema når du sjekker inn på forhånd.

Ved å sjekke inn på forhånd, og laste opp eventuelt samtykkeskjema, så slipper du unna med å stå i den første (og raskeste) av to køer. Dermed blir du fortere ferdig med formalitetene og kommer deg raskere inn i Vikingskipet.

Hvordan forhåndsinnsjekke

Gå til Geekevents.org og klikk på The Gathering 2019.
Dersom du ikke har kjøpt billett enda gjør du det her.
Etter du har valgt plasser kommer du til forhåndsinnsjekkingen. Da velger du hvem som skal bruke billetten; deg selv, noen andre eller om den skal brukes til oppbevaring/ekstraplass.
Neste steg er da å bekrefte personalia. Det er viktig at dette stemmer.
Deretter legger du inn en nødkontakt i tilfelle det skulle skje noe uventet.
Trykk på last ned innsjekkingsbevis, skriv ut et voilà – du er ferdig! Ta med utskriften til Vikingskipet og kos deg i påsken.