Laster...

Møt cosplaydommerne

Foto: Cosplay Studio, Rojano Photo, Jawsum.com

Torsdag i påsken avholdes som vanlig den populære cosplay-konkurransen, og som tidligere år har vi med oss tre erfarne cosplayere til å bedømme deltakerne under showet. Her får du et lite møte med de du skal imponere for å stikke av med premiene skjærtorsdag.

Bettcanard

Foto: Cosplay Studio.
Navn: Elisabeth Erring - @bettcanard - Foto: Cosplay Studio

Elisabeth Erring, også kjent som Bettcanard Design, har drevet med Cosplay siden 2011. Hun har vært med i flere konkurranser, blant annet Nordic Cosplay Championship 2017, og skal igjen representere Norge i NCC 2019. Hun har dømt i flere anledninger og har bred kunnskap fra store og små konkurranser.

Elisabeth har tatt en bachelor i Maske- og hårdesign og har spesialisert seg på sfx fra Cosplay til film og TV. Hun har en god erfaring med konstruksjon av store kostymer og foam kunnskaper og vil holde øye med praktiske løsninger for å gjøre karakteren brukervennlig samt detaljer som viser karakteren på sitt beste.

Heresetai

Foto: Rojano Photo.
Navn: Therese Hovland Langemyr - @heresetai - Foto: Rojano Photo

Heresetai, eller Therese, har drevet med cosplay i 7 år, men har laget kostymer lenger enn det. Hun har deltatt og plassert i mange konkurranser, senest i Nordic Cosplay Championship 2018, hvor hun vant tredjeplass med Glinda fra Wicked.

Hun liker best å lage sømbaserte kostymer, men har prøvd seg på det aller meste av materialer og har gjennom årene tilegnet seg en bred erfaring. Ellers er hun veldig glad i play-delen av cosplay og synes performance er kjempegøy!

Zerelixon

Foto: Jawsum.com.
Navn: Evy Ann Trøftmoen - @zerelixoncosplay - Foto: Jawsum.com

Evy Ann er tilbake i år som TGs egen representant i dommerteamet. Hun har drevet med cosplay i 12 år, og er veldig glad i å jobbe med søm. Hun har lang erfaring med å stå på scenen, både i og utenfor cosplay, og har deltatt i både gruppe og solo konkurranser tidligere.

Det er ingenting som interesserer Evy Ann mer enn prosessen bak et cosplay og hvordan det er laget, og hun vil holde et godt øye med kvaliteten i konstruksjonen av et kostyme.