Laster...

HOURS kommer til The Gathering 2019

HOURS, som spilte på The Gathering 2018, kommer tilbake i 2019! Duoen fra Haugesund er bestående av Andreas Hundsnes og Ole Kallerud, som siden januar 2017 har jobbet sammen om musikken.

Etter at de gjestet Vikingskipet tidligere i år, har det vært et travelt år for HOURS, med mange timer i studioet. “Det har gått mye tid til arbeid med musikken siste året. Vi har sluppet flere singler siden, sammen med artister fra både Norge og New York”. Sier Andreas.

De som var tilstede på HOURS sin konsert på TG18 er godt kjente med musikkstilen deres. Likevel nærmer duoen seg et punkt hvor de kan eksperimentere mer med sjangre.

“Fram til nå har vi fokusert mest på pop-sjangeren for å nå ut til et så stort publikum som mulig. Etter at vi nå har fått etablert et større publikum, vil vi lage mer variert musikk framover, og lage bl.a. sanger som hører mer til klubbmusikk-sjangeren, noe vi tror vil falle i smak hos publikummet på The Gathering.”

2018 har vært et produktivt år for gruppa, og alt tyder på at 2019 blir enda bedre.

“Vi har fått flere bookinger til festivaler og arrangementer til neste år enn det har vært nå i år. Også har vi fem låter i verk nå, som vil komme i løpet av sommeren 2019.”

Og vi skal ikke se bort i fra at vi får høre noen smakebiter av de kommende låtene fra HOURS når de spiller i påsken! Den nyeste singelen deres Looking at me hører du lenger opp i artikkelen.

HOURS og flere spennende artister kommer til The Gathering neste år, og vil skape en stemning du ikke vil gå glipp av! Billetter til The Gathering 2019 kjøper du hos Geekevents.