Laster...

Billettsalget har startet!

Og vi har fjernet kølotteriet! Les mer om årets billetter her.

Foto: Håkon Instefjord

To our foreign participants, we’re aware that might be experiencing issues with entering non-norwegian phone numbers while buying tickets. Please reach out to Geekevents support for assistance (support@geekevents.org).

Kølotteriet fjernes

Merk av datoen, for lørdag 1. desember slippes billettene til The Gathering 2019. Nytt av året er at det ikke lenger vil være et kølotteri. Det vil si at når billettene slippes kl. 18:00 på lørdagen, så gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

I år som tidligere år er det mulighet for å kjøpe billetter for opptil 4 venner i tillegg til deg selv (totalt 5 billetter). Disse kan gis til andre brukere gjennom billettløsningen. Vær obs på at det ikke er tillatt å videreselge billetter til TG til over innkjøpspris.

Billettene kjøpes som før gjennom Geekevents.

Du kan selvsagt fremdeles sitte sammen med dine kompiser. Nærmere informasjon om plassreservering kommer senere.

Billetter og priser

Her er en oversikt over årets billettyper. For alle billetter kommer Geekevents’ billettavgift i tillegg.

Billetter kjøper du på Geekevents

Ordinær deltakerbillett

Dette er den vanlige billetten for deltakere som vil ha en sitteplass på TG19. Medlemskap i KANDU er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

There is no dedicated foreigner ticket this year, meaning an ordinary ticket will suffice.

Pris: 1300 kr.

Deltakerbillett: Premium Bundle

Dette er et pakketilbud for deg som vil ha alt TG har å by på. Pakken inneholder ordinær deltakerbillett, TG-hoodie, musematte og annet kult stæsj.

Pris: 1800 kr.

Deltakerbillett no-seat

Dette er billetten for deg som ikke trenger noe særlig plass i påsken, men heller nøyer seg med å ta med en laptop eller lignende. Denne billetten gir deg inngang til TG19, og mulighet til å bruke WiFi, og å delta i konkurranser, men du får ikke sitteplass eller kablet nettverk. Trenger du sitteplass er deltakerbilletten noe for deg.

Pris: 600 kr.

Todagersbillett

Dette er billetten for deg som ikke har mulighet til å være på TG hele påsken, men som likevel ønsker å få med seg to dager. Her kan du velge mellom onsdag til fredag, eller fredag til søndag. Du må forlate hallen innen klokken 12:00 den dagen billetten din utgår.

Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 12:30.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære deltakerbilletter. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.

Pris: 900 kr.

Dagsbillett uten plass

Med denne billetten kan du oppleve The Gathering en hel dag, på samme måte som en no-seat billett. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Barn under 10 år kommer inn gratis med familie som har dagsbillett eller besøksbillett.

Pris: 300 kr.

Besøksbillett

Dette er billetten for deg som vil ta turen innom og se hva The Gathering handler om. Her får du inngang i én dag, men har ikke mulighet til å delta i konkurranser.

Barn under 10 år kommer inn gratis med familie som har dagsbillett eller besøksbillett.

Pris: 100 kr.