Laster...

Vil du være med på å arrangere The Gathering?

Opptak for crew til TG19 har nå begynt.

The Gathering ville aldri kunne gjennomføres, hvis det ikke var for alle de herlige menneskene som jobber frivillig gjennom hele påsken for å sørge for at alt er på stell, og at deltagerene får en uforglemmelig opplevelse.

Som medlem av crew må du regne med å legge inn en god dose arbeidsinnsats, men det er langt ifra bare slit å være med på å arrangere et av verdens største datapartyer. I crewet har vi et unikt samhold, med et felles driv og engasjement som kommer godt med både for å drive The Gathering, og skape trivsel for alle. TG Crew er en fantastisk måte å møte nye venner på!

Flere av crewene har også oppgaver i forkant og etterkant av arrangementet. Crewet er organisert under tre store hovedgrupper: Core, Event og Location. For å lese mer om de forskjellige crewene, gå til crewbeskrivelser. Dersom dette frister, send inn en søknad på Wannabe.

Tips til søknad

  • Skriv forståelig og saklig, hold deg helst til bokmål, nynorsk eller engelsk. En godt skrevet søknad med korrekt språk gir et bedre førsteinntrykk.
  • La den som skal lese søknaden din få vite hvorfor akkurat du bør velges inn i dette crewet. Vær spesifikk – ved å si at du kan bidra «med din erfaring» eller «ved å være et positiv tillegg til crewet» vet vi fortsatt lite om deg.
  • Beskriv relevant bakgrunn eller erfaring som du mener kan komme til nytte for deg og arrangør.
  • Husk at chiefen kun kan se søknaden din, ikke noe mer – han eller hun kan ikke gjette seg frem til hvilke egenskaper du har dersom du ikke beskriver dem. Selv om tekstfeltene er små, så oppfordres det til å skrive utfyllende.
  • Få en venn eller foreldre til å se over søknaden før du leverer den. Det kan være greit å få en ekstra tilbakemelding.
  • Tenk nøye over hvorvidt du vil prioritere valgene dine eller ikke. Dersom du har et litt for ambisiøst førstevalg kan det bli vanskelig å komme inn i det hele tatt. Grunnen er at chiefer prioriterer å se på de som har sitt crew på førstevalg først, og crew-valg nummer to og tre er kanskje fullt idet du har fått avslag fra ditt førstevalg. Husk å lese crewbeskrivelsene nøye, og svar på eventuelle tilleggsspørsmål etter beste evne.
  • Sist men absolutt ikke minst: Sørg for å gjøre deg selv kjent. Våre fantastiske frivillige er ofte frivillige på andre dataparties, så det kan være en idé å bidra ellers på dataparties rundt i Norge. Det er også en idé å søke på andre crew dersom du ikke kommer inn i crewene med høye opptakskrav.